Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Andreea Ibacka, adevărul despre relația cu Cabral și cu fiica lui din căsnicia cu Luana

Andreea Ibacka, adevărul despre relația cu Cabral și cu fiica lui din căsnicia cu Luana

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Mar 2019, 11:40

Andreea Ibacka a vorbit despre viața ei de familie, despre relația cu Inoke și despre cea cu Cabral. ”Inoke ne-a propus numele Namiko, iar noi l-am ales împreună. M-am hotărât foarte greu. Aveam o listă scurtă și nu mă puneam de acord cu lista scurtă a soțului, dar cred că a fost o opțiune bună. Așteptăm să mai crească și să vedem ce părere are și ea despre numele pe care i l-am ales.

Știu că este șocant la prima rostire, audiție, dar acum mi se pare foarte melodios. Inoke este bucuroasă, dar nu are cum să aibă foarte multe activități cu sora ei, care este foarte mică momentan. Sunt convinsă că pe măsură ce va mai crește și Namiko se vor sfătui, pentru că de jucat împreună este o diferență foarte mare. Este o diferență de 16 ani între ele. Eu cred că va avea un sprijin și un sfătuitor de nădejde în sora ei mai mare”, a declarat Andreea Ibacka pentru VIVA!.


”Ne-am gândit și la botez, dar încă nu ne-am organizat ca să zic așa. L-am tot amânat. Probabil va fi la sfârșit de mai. Nu-mi doresc nimic sofisticat, adică vom fi o mână de oameni, familia, câțiva prieteni și vom face un grătar. Probabil o să mă organizez pe ultima sută de metri. A fost important să găsesc o biserică și am ales-o. O să fie un eveniment simplu, cu tematică românească. Vor fi aceiași nași, Irina și Răzvan Fodor, care ne-au și cununat acum câțiva ani”, a dezvăluit Andreea Ibacka pentru VIVA!.

Citeşte mai multe despre:   cabral  -   andreea ibacka