Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Andreea Berecleanu se răzbună pe fostul soț. Motivul pentru care nu-i dă pace lui Andrei Zaharescu, deși au trecut 7 ani de la divorț

Andreea Berecleanu se răzbună pe fostul soț. Motivul pentru care nu-i dă pace lui Andrei Zaharescu, deși au trecut 7 ani de la divorț

Un articol de: Adela Iacob - 16 Noi 2020, 14:24

Andreea Berecleanu continuă războiul început cu șapte ani în urmă, cu Andrei Zaharescu, tatăl celor doi copii ai săi. Vedeta și fostul soț au derulat separarea în deplină discreție, dar se pare că socotelile nu s-au încheiat nici acum. Frumoasa brunetă l-a chemat în judecată pe Andrei Zaharescu.

Cu toate că au divorțat încă din anul 2013, frumoasa prezentatoare de televiziune și Andrei Zaharescu încă mai au lucruri de împărțit. Dosarul a fost depus la Judecătoria Sectorului 1. Dosarul a fost depus la Judecătoria Sectorului 1.

Mai exact, Andreea Berecleanu îl cheamă în judecată pe Andrei Zaharescu pentru ”partaj bunuri comune și lichidarea regimului matrimonial”. Printre bunurile comune se numără și o firmă de producție video pe care cei doi au avut-o împreună și care se află într-o situație oarecum incertă.

De mai bine de cinci ani cei doi se luptă să închidă societatea, însă nu prea le ies calculele, așa că Andreea și Andrei au cerut instanței să decidă asupra detaliilor financiare rămase în aer. De atunci și până acum, lucrurile nu s-au lămurit, iar seria proceselor continuă și din acest punct de vedere.

 

Citeşte mai multe despre:   andreea berecleanu  -   andrei zaharescu