Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Andreea Berecleanu o dă în judecată pe fosta sa colegă! „Nu a dat, nu a aflat niciodată, nicio ştire”

Andreea Berecleanu o dă în judecată pe fosta sa colegă! „Nu a dat, nu a aflat niciodată, nicio ştire”

Un articol de: Adela Iacob - 24 Feb 2020, 08:53

Andreea Berecleanu a dat-o în judecată pe fosta ei colegă, Sonia Ruxandra Matei, după ce a fost acuzată de către aceasta că nu a scris în viața ei o știre, că doar citește de pe prompter și că este obsedată de machiaj.

„Berecleanca nu e jurnalistă, e prompteristă. Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a dat, nu a aflat niciodată, nicio ştire. Niciodată. Cu ştiri se ocupă jurnalistul. Berecleanca nu are de unde să ştie, că de asta nu s-a ocupat niciodată în ultimii 17 ani. Berecleanu e o faţă obsedată de machiaj, care vine, citeşte prompterul şi pleacă la businessurile ei. Private. Dintotdeauna. Businessuri care nu au legătură cu presa, dar în care e mişto să te foloseşti de calitatea de «jurnalist», ca şi-n emisiuni tv. Mai cunosc eu mulţi care fac PR, afaceri şi care şi acum se prezintă fals jurnalişti, maculând meseria. La Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul, nu ştie ce să zică şi nici ce să facă, s-a terminat.

Spre deosebire de muza Berecleanu, Sandra scrie ştiri, materiale, se implică. Sandra nici n-are nevoie de prompter. Le ştiu pe amândouă din câmpul muncii, ca să zic aşa. Mulţi ani. Diferenţele sunt uriaşe, huge, nici nu încap niciun fel comparaţii. N-am nimic cu Berecleanu, dar ce e prea mult e… prea mult. Să nu jignim meseria şi profesia asta cu muze machiate, vax albina, şi să ne împăunăm fals cu o profesie cu care nu am avut nicio legătură, dar ne lipim de ea doar că am citit un prompter mulţi ani, ne-am machiat şi gătit, ne-am văzut la tv, şi am devenit faţa unui jurnal de ştiri făcut şi muncit de alţii, tu neimplicându-te deloc, şi când nu ne mai convine băgăm în faţă o profesie cu care în realitate nu am avut tangenţă, «milioaneleeee de oameni», «dragostee», love, love, love, respect, credibilitate, principii, social media, all that bullshit PR, venite de fapt din forţa unei staţii, că mă enervez. Faptele sunt fapte, realităţile realităţi. Deci pe infuzia de minciună PR, «tragedia» Berecleanu, ca să ştiţi adevărul: Berecleanca, prompteristă, întotdeauna, jurnalist, never în ultimii 17 ani”, a scris Sonia Ruxandra Matei pe Facebook.

Andreea Berecleanu s făcut publică pe Instagram o fotografie în care este ea și soțul ei.

„Dragostea unui barbat pentru femeia de acasa, nu de pe ecran. Nu aveam nevoie de dovezi, dar daca tot s-a ivit ocazia, macar stiu!”, a scris aceasta în dreptul pozei respective.

„Sarut mana,dna.Andreea,ce parere aveti de neica nimeni Sonia Ruxandra Matei?care va denigreaza,datorita popularitatii pe care o aveti,evenimentelor la care ati participat ,frumusetii dvs.,inteligentei ,rafinamentului ,si verticalitatii, si nu in ultimul rand familiei frumoase pe care o aveti.Urat din partea dumneaei,poate ca dansa a pornit conflictul cu Antena 1 contra dvs., colega pe care dvs.ati inclus.o ca facand parte din familie.Invidie,neputinta......rusine din partea dnei.,sa stiti ca pt.noi ramaneti aceiasi doamna pe care o iubim si o stimam.Respect.dna.Andreea Berecleanu.Multa sanatate si fericire alaturi de frumoasa dvs.familie”, a scris un internaut. Andreea Berecleanu a ținut să-i răspundă.

„ Multumesc pentru aprecieri! Cred ca ati definit-o dv foarte bine. Am dat-o deja in judecata”, a fost răspunsul acesteia.

Citeşte mai multe despre:   Andreea Berecleanu  -   Sonia Ruxandra Matei