Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Despărțire cu scântei între Andreea Bănică și Lucian Mitrea. Totul a pornit de la observațiile făcute de soț la concerte

Despărțire cu scântei între Andreea Bănică și Lucian Mitrea. Totul a pornit de la observațiile făcute de soț la concerte

Un articol de: Stirescu.ro - 01 Feb 2019, 12:12

Relația dintre Andreea Bănică și soțul este nu este una perfectă. Cântăreața a vorbit despre cât de greu îi este să împartă atât viața de familie cu Lucian Mitrea, cât și pe cea profesională.

Andreea a povestit pentru cotidianul Libertatea că a renunțat la serviciile lui Mitrea, care pe lângă manager îi este și soț, pentru că se certau prea mult în ultima vreme.

Andreea a spus că este un avantaj să lucrezi cu soțul, dar până la un punct: „Este impresarul meu de foarte mulți ani, de o viață aproape. După ce am născut-o pe Sofia, la un an jumătate, i-am spus: Cred că e mai bine ca tu să te ocupi și de ceilalți artiști ai tăi, să ai timp mai mult. Nu are sens să mai mergi cu mine, eu îmi iau un tour manager, tu îmi pui concertele și mai departe merg cu tour-managerul, nu ai treabă cu mine. Nu îți mai bate capul cu mine, nu ne mai certăm, nu mai avem nici o problemă!”, a declarat Andreea pentru ziarul Libertatea.

„Ajunseserăm să ne certăm la concerte că «aia nu, fă așa»… I-am zis: Eu sunt artistul, eu sunt pe scenă, poți să-mi dai un sfat, dar dă-mi-l frumos! Atunci am decis ca el să își vadă de celelalte joburi ale lui, iar eu să merg mai departe în cariera mea. El este omul din spatele meu, clar, nu s-a dezis de asta, însă nu mai merge cu mine la toate evenimentele. Mai ales acum, de când avem și doi copii, dacă plec eu, el trebuie să fie acasă”, a mai spus tranșant vedeta.

Citeşte mai multe despre:   andreea banica  -   lucian mitrea