Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ABIA S-A AFLAT! Andreea Bănică, PRINSĂ ÎN PAT cu ALT BĂRBAT! A RECUNOSCUT TOT

ABIA S-A AFLAT! Andreea Bănică, PRINSĂ ÎN PAT cu ALT BĂRBAT! A RECUNOSCUT TOT

Un articol de: Andrei Ștefan - 12 Sep 2019, 17:41

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, se bucură de clipe de relaxare în doi destul de rar, de când în viața lor a apărut Noah.

Aceștia profită de liniște doar în deplasare, când cântăreața are vreun concert prin țară, deoarece acasă trebuie să aibă grijă de cel mic.

BOMBĂ! CE A SPUS FLAVIA MIHĂȘAN DESPRE ÎNTOARCEREA EI PE MICILE ECRANE. NU TE-AI FI AȘTEPTAT

„Romantism pentru mine și Lucian înseamnă să dormim împreună, de la o vreme, pentru că eu dorm cu Noah, cu cel mai nou bărbat în viața mea, am grijă de el, schimb pampers, spăl… Nu l-am mutat cu Sofia, pentru că ea merge la școală, trebuie să aibă creierul odihnit. Dorm cu el fiindcă este important să-și simtă mama alături. Știu că mai târziu probabil îi va fi mai greu să se despartă de mine, dar eu sunt fericită că e al meu. Am un pic de egoism, recunosc”, a declarat artista, citează Libertatea.

PANICĂ LA CONCERTUL LUI FUEGO! CE A PĂȚIT ARTISTUL CHIAR PE SCENĂ: „TREBUIA SĂ ȚIN OAMENII PÂNĂ...”

„Dacă avem pe cineva cu care să-l lăsăm pe Noah într-o seară, atunci găsim și noi momentul nostru de relaxare, de romantism. Noi suntem romantici oricum, mai importante într-o relație sunt comunicarea, iubirea, respectul. Nu e ușor să ții o relație atât de mult timp, dar noi mergem mai departe, că suntem bine, avem ce ne trebuie, avem copii, suntem sănătoși”, a concluzionat Andreea Bănică.

Citeşte mai multe despre:   andreea banica