Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Andreea Bănică, despre perioada care a marcat-o cel mai tare. Ce nu a spus niciodată despre moartea părinților ei

Andreea Bănică, despre perioada care a marcat-o cel mai tare. Ce nu a spus niciodată despre moartea părinților ei

Un articol de: Adela Iacob - 14 Apr 2021, 11:14

Andreea Bănică ascunde multă durere, deși cântăreața este mai mereu cu zâmbetul pe buze. Ea a povestit cum a rămas fără ambii părinți până la 23 de ani. 

În anul 2001 tatăl Andreei Bănică a decedat, moment în care ea se afla la începutul carierei și se făcea cunoscută în trupele Exotic și Blondy. O neînțelegere s-a iscat între tatăl vedetei și un vecin, iar până la o tragedie n-a mai fost decât un pas. 

Țin minte că, în ziua aceea, eram îmbrăcată în roșu, mergeam la ziua lui Liviu Vârciu. Tata a murit în urma unui accident. Fusese la o onomastică, băuse și s-a certat cu un vecin. I-a dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. Practic l-au lăsat să moară acolo. După înmormântare, la trei zile, a trebuit să urc pe scenă să cânt. Tatăl meu m-a iubit enorm, mă iubea mai mult ca pe sora mea, ea era geloasă. Eu am fost remarcată la 4 ani și jumătate de Adrian Păunescu. Tata m-a dus la el, la Teatrul de vară, și m-a chemat la București. Ne-a îndrumat la casa Pionierului din Constanța. Îmi lipsește mult tata. Mă bucur că a apucat să vadă că mi-am luat prima mea mașina din banii obținuți din muzică, un Cielo. Își dorea mult să mă vadă realizată”, a mărturisit solista, la Digi 24, potrivit click.ro

Doi ani mai târziu, în 2003, mama solistei avea să moară de cancer esofagian. Artista i-a stat alături până în ultimul moment, chiar dacă se împărțea între spital și scenă. 

“Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins. Eram pe val atunci, aveam așa mare succes. Dimineața mă duceam la mama la spital, plângeam, și seara cântam. Am avut noroc cu Lucian, care mi-a fost soț, soră, amant, tot. A avut grijă de mine și de banii mei”, a mai povestit artista, în lacrimi.

 

Citeşte mai multe despre:   andreea banica