Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete MOMENTE CRITICE pentru ANDREEA BĂLAN! Vedeta se află încă la TERAPIE INTENSIVĂ! MEDICII SUNT REZERVAȚI! 'INCIDENT EXTREM DE RAR! Un caz la 80.000 de nașteri!'

MOMENTE CRITICE pentru ANDREEA BĂLAN! Vedeta se află încă la TERAPIE INTENSIVĂ! MEDICII SUNT REZERVAȚI! 'INCIDENT EXTREM DE RAR! Un caz la 80.000 de nașteri!'

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Mar 2019, 11:49

Reprezentanții clinicii Sandor au oferit noi detalii despre Andreea Bălan, după ce vedeta a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii.      

În prezent,  starea de sănătate a artistei este stabilă. Vedeta se află în continuare la terapie intensivă sub atenta monitorizare a medicilor.  În acest moment nu se știe când va fi externată Andreea Bălan, însă potrivit medicilor situația s-a îmbunătățit semnificativ.   

Reprezentanții clinicii Sandor au explicat faptul că s-au confruntat cu un caz rar care, conform statisticilor, apare la o dată la aproximativ 80.000 de nașteri. 

"Familia ei a putut să o viziteze şi să stea de vorbă cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijeşte. Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenţie chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicaţie critică ce nu putea fi prevăzută la consultaţiile sau prin investigaţiile anterioare. Situaţia a fost gestionată cu succes de echipa medicală",  au declarat reprezentanții clinicii.

Cântăreața a născut prin cezariană, luni, 4 martie, cea de-a doua fetiță, pe nume Clara Maria. Nașterea nu a fost lipsită de probleme, vedeta făcând stop cardio-respirator în timp ce se afla pe masa medicilor.

 

Citeşte mai multe despre:   andreea balan