Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ANDREEA BĂLAN nu a scăpat! Plânge încontinuu după stopul cardiac suferit și ne dă o veste TERIBILĂ

ANDREEA BĂLAN nu a scăpat! Plânge încontinuu după stopul cardiac suferit și ne dă o veste TERIBILĂ

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Mar 2019, 09:06

Andreea Bălan a oferit un interviu pentru Xtra Night Show în care a vorbit despre drama prin care a trecut. Nu s-a încheiat totul, din nefericire, pentru artista care a făcut stop cardiac la nașterea fetiței Maria Clara.
“Nu-mi aduc nimic aminte de tot ce s-a întâmplat înainte, cum am ajuns la maternitate, cum m-am schimbat în cămaşă, cum s-a făcut un EKG la inimă şi cum mă îndreptam spre sala de naşteri. Dar am filmările pe telefon. Dar mă uit ca la un film. (…)

Mi s-a spus că au scos fetiţa și am zis: «Ce frumoasă e!». Nu-mi aduc aminte, nimic, nimic. Și atunci, după ce am spus: «Ce frumoasă e!», am şi pupat-o, am intrat în stop cardio-respirator şi imediat m-au resuscitat și m-au intubat. Și a durat câteva ore bune, pentru că mă închiseseră și după aceea m-au deschis din nou şi au curăţat tot. Și a durat câteva ore până au putut să îi spună lui George ceva… concret și apoi m-au dus la Terapie Intensivă”, a mărturisit Andreea Bălan în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.


“Și cred că cel mai greu i-a fost lui George, pentru că eu eram sedată, eram intubată, când mi-am revenit eram aşa: «Uau, ce tare, am scăpat de moarte!». Dar cel mai greu cred că îi este partenerului de viaţă să te vadă aşa… să te vadă intubată… sau să te vadă intubat, dacă eu l-a vedea pe el, mi-ar fi foarte greu. Să nu știi ce se întâmplă… Să te gândești: «Se trezește?», «Nu se mai trezește?», «Dacă se trezește, are sechele? Ce fac? Am doi copii. Cum o îngrijesc?» și așa mai departe; «Cum creștem copiii dacă are sechele?». Cred că asta i-a fost cel mai greu. Și mi-a povestit abia când am ajuns acasă ce s-a întâmplat și ce a simțit el. Și atunci am plâns două-trei ore.

Nu ţin minte când m-a vizitat mama. Am dat interviu pentru voi (n.r.: echipa emisiunii «Xtra Night Show»), în direct de pe patul de spital și am spus: «Ah, mama nu a venit, că a fost acasă cu Ella». Și când am ajuns acasă mi-a spus: «Să știi că eu am venit de două ori chiar: și la Terapie Intensivă, și în salon, când ți-ai revenit mai bine». Nu îmi aduc aminte. Nu realizam, «Știi embolia amiotică – ți s-a întâmplat asta, e un caz la 80.000» și zic: «Uau, ce tare, 1 la 80.000, întotdeauna  mi-a plăcut să fiu specială». Da, eram happy (n.r.: fericită) și abia apoi am realizat, după ce am citit, după ce m-am informat mai binemi-au explicat (…). Treptat m-a izbit realitatea, şi cel mai mult m-a izbit când am ajuns acasă pe opt martie… şi când mi-am văzut copii. Când am văzut-o pe Ella, mi-a fost dor de ea, am strâns-o în brațe, atunci am început să plâng.”, a mai dezvăluit frumoasa vedetă la “XNS”.


“A fost o suferinţă foarte mare mai ales pentru familia mea. Eu ca eu, că eu sunt inconştientă, intubată, mă trezesc sedată happy că am trecut peste, nu am realizat. Dar cel mai greu a fost familiei mele. Mamei mele, soţului meu, prietenilor mei, echipei mele, fetelor mele, band-ului… le-a fost greu să afle aşa ceva despre o persoană atât de veselă, atât de nebună… George mi-a zis când te-am văzut intubată nu mi-am imaginat vreodată să o văd pe mama copiilor mei şi pe soţia mea să o văd aşa fără viaţă şi fără… îţi faci tot felul de scenarii.Te gândeşti se trezeşte, nu se mai trezeşte, rămâne cu sechele, ce fac… adică e foaret greu pentru familie”, a mai spus cunoscuta artistă în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Citeşte mai multe despre:   andreea balan