Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Andreea Bălan, dezvăluiri incendiare din culisele divorțului. Cum se înțelege actorul cu cele două fete și cât de des vine în vizită

Andreea Bălan, dezvăluiri incendiare din culisele divorțului. Cum se înțelege actorul cu cele două fete și cât de des vine în vizită

Un articol de: Adela Iacob - 31 Mai 2020, 17:54
sursa Foto: Instagram Vedete

Cântăreața și actorul au ales să se separe din cauza neînțelegerilor și chiar dacă au trecut câteva luni de la acel moment, finalizarea divorțului sau o eventuală împăcare între cei doi sunt departe.

Drama cuplului a surprins întreaga țară, mai ales când divorțul a fost anunțat la doar câteva luni de la cununie. La 35 de ani, Andreea Bălan se poate lăuda cu experiențe de viață demne de un roman. În 2019 așa cum a povestit chiar și ea a trecut de la agonie la extaz și de la exatz la agonie într-un timp extrem de scurt. După ce a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, Andreea s-a confruntat cu probleme de sănătate ca mai apoi să trăiască clipele magice de la nunta de basm alături de George Burcea.

Frumoasa blondă și-a deschis recent sufletul pentru Viva și a povestit cum ai schimbat-o uluimele luni, dar mai ales care este relația dintre fetițele ei și tatăl lor în prezent.

 

Drama divorțului de George Burcea

 

Andreea a povestit că a luat decizia de a se cununa cu George Burcea în timp ce era în spital. Anul trecut vedeta s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, după ce a născut al doilea copil. Blonda a simțit că ea si fostul soț erau două suflete unite, după toate evenimentele prin care au trecut, însă s-a doverit a nu fi așa, iar durere a fost copleșitoare.

„Credeam că suntem mai uniți ca niciodată, dar, de fapt, nu era așa. Credința aceasta era doar în mintea mea. Apoi, schimbarea de comportament a soțului meu a venit ca un șoc pentru mine. Iar faptul că mă confrunt cu un divorț atât de repede după nuntă a fost din nou o tristețe la care nu m-am așteptat niciodată”, povestește Andreea Bălan pentru Viva.

 

Andreea Bălan, mamă singură după despărțire

 

În urma divorțului viața Andreei s-a schimbat radical, trecând de la o femeie căsătorită, la statutul de mamă singură. Vedeta își creștele fetițele și le împărtășește toată dragostea, însă este dureros să știe că pentru ele nu va mai exista ideea de familie.

Având în vedere că fetele Andreei Bălan și ale lui George Burcea sunt încă mici, vedeta a mărturisit că nu le-a explicat încă cum a avut loc despărțirea, iar cei doi copii în vârstă de un an și respectiv de 3 ani știu că tatăl lor trebuie să muncească.

„Ella, la trei ani, știe că tati lucrează și că vine sâmbătă. Ea nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă. (...) Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale. Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit”, a mărturisit Andreea pentru sursa ciată anterior.

 

Citeşte mai multe despre:   andreea balan  -   george burcea