Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Andreea Bălan s-a RĂZGÂNDIT! Anunț DE ULTIMA ORĂ în legătură cu nunta: Nu doresc buluceală... (FOTO)

Andreea Bălan s-a RĂZGÂNDIT! Anunț DE ULTIMA ORĂ în legătură cu nunta: Nu doresc buluceală... (FOTO)

Un articol de: Alexandra Cismaru - 22 Aug 2019, 10:52

Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat civil în 10 august, iar cântăreața a radiat de fericire alături de soț, de fiicele lor – Ella și Clara – și, bineînțeles, de nași, nimeni alții decât Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc religios pe 15 septembrie, iar în aceeași zi are loc și botezul mezinei familiei, Clara.

ȘOC! NADIA A ÎNCETAT DIN VIAȚĂ! ESTE TRAGEDIA MOMENTULUI! VESTEA A CĂZUT CA UN TRĂSNET

Marele eveniment poartă numele “Nuntă şi Botez în Paradis“, Paradis fiind, de altfel, ultimul show lansat de Andreea Bălan, potrivit cancan.ro.

BOMBA VERII: ANTONIA ȘI-A SCHIMBAT LOOKUL! ALEX VELEA A ÎNNEBUNIT CÂND A VĂZUT-O! TU AI RECUNOAȘTE-O? (FOTO)

Andreea Bălan se confruntă cu unele… probleme chiar înaintea dublului eveniment fericit. Motivul? Și-a invitat fanii la cununia religioasă, dar acum s-a răzgândit.

IRINA TĂNASE A LUAT O DECIZIE NEAȘTEPTATĂ DUPĂ CONDAMNAREA LUI LIVIU DRAGNEA! INCREDIBIL UNDE ȘI-A GĂSIT DE LUCRU IUBITA FOSTULUI ȘEF PSD

Și iată cum Andreea Bălan a fost nevoită să explice fanilor săi de ce nu mai dorește ca aceștia să fie prezenți, într-un număr cât mai mare, la nuntă. ”Rădăcinile” întâmplării sunt ceva mai adânci, totul începând după concertul André de la Arenele Romane, atunci când Andreea Bălan și-a invitat fanii să participe la fericitul eveniment din viața ei. Iar aceștia au răspuns ”Prezent!”, numai că scenariul inițial s-a modificat radical.

Pe unul din grupurile online de fani ai Andreei Bălan, ea a încercat să explice – punct cu punct – tuturor prietenilor săi virtuali de ce nu îi mai poate primi pe toți la cununia religioasă.

Firește, cununia religioasă este – de cele mai multe ori – un eveniment care se desfășoară în cadru restrâns, alături de rude și, eventual, de cei mai buni prieteni ai mirilor. Iar Andreea Bălan se regăsește acum în postura ingrată de a le cere fanilor pe care îi invitase la eveniment… să nu mai vină. În biserică nu vor putea intra decât foarte puțini dintre cei care ar sosi la eveniment, consideră vedeta, și – mai mult – le transmite tuturor că nu vrea să fie ”stresată” și, mai ales, nu dorește ca aceștia să facă fotografii… fără ca ea să știe.

“Dragilor, am înțeles că vreți mulți să veniți la biserică. Înțeleg că vreți să fiți alături de mine în acea zi și apreciez foarte mult, dar din următoarele motive, doar 3,4 dintre voi vor putea intra înăuntru.  Biserica este foarte, foarte, foarte mică în interior și nu va fi loc pentru rude dacă voi sunteți foarte mulți. În plus, nu doresc să fiu stresată că faceți poze fără să știu, cum unii dintre voi faceți”, a scris Andreea Bălan.

Spre surprinderea vizitatorilor din mediul online, Andreea Bălan anunță că ”privilegiații” care vor avea șansa de a intra în biserică, alături de fericitul cuplu, vor fi aleși pe considerente de… look. De ce? Fiindcă, în timpul evenimentului, se va filma pentru un nou videoclip al artistei. În astfel de condiții cu totul speciale, explică Andreea, toți cei prezenți trebuie să fie îmbrăcați impecabil. Mai presus de toate, un număr mare de fani ar crea ”buluceală” și în curtea bisericii, iar vedeta dorește să evite o astfel de situație. Cu atât mai mult cu cât trebuie să ”stea la poze” pentru reprezentanții presei.

”Și cel mai important lucru este faptul că se filmează și voi pune cadre în noul meu videoclip muzical și toți cei care vin trebuie să arate și să fie îmbrăcați impecabil. Toți cei din biserică sunt aleși pe considerente de look. Pentru mine e o filmare de clip foarte importantă. Totodată, în curte nu doresc buluceală și să stau la poze pentru că am de făcut pozele pentru presă și online”, explică Andreea Bălan.

Într-un final, vedeta îi roagă pe fani să o înțeleagă și să nu se supere dacă nu vor mai putea fi alături de ea, în acea zi deosebită pentru viața cuplului.  ”Vă rog să înțelegeți că e foarte, foarte important să îmi iasă lucrurile așa cum îmi doresc și nu trebuie să vă supărați că nu sunteți în acea zi acolo, mai ales că ne vedem destul de des și avem multe poze împreună. Vă pup și vă iubesc”, a mai scris Andreea Bălan.

Bineînțeles, au existat și replici ale fanilor, de bun-simț, de altfel, mulți dintre aceștia transmițând că au înțeles rugămintea vedetei și urându-i să aibă parte de o zi ”minunată”.

 

Citeşte mai multe despre:   Andreea Balan