Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Olivia Steer, ''ÎNȘELATĂ'' de Andi Moisescu? IMAGINILE SPUN TOTUL! Fiul lor ERA DE FAȚĂ! (VIDEO)

Olivia Steer, ''ÎNȘELATĂ'' de Andi Moisescu? IMAGINILE SPUN TOTUL! Fiul lor ERA DE FAȚĂ! (VIDEO)

Un articol de: Redacția Știrescu - 16 Mai 2019, 10:05

Olivia Steer este o vegetariană convinsă de aproape 10 ani, și încearcă să impună acest stil de viață și familiei - soțului său Andi Moisescu și celor doi băieți.

Nu a durat mult și băieții „s-au răsculat”! Andi și fiul lor cel mare au „înșelat” această dietă, mergând direct la un festival de burgeri! Băieții au fost surprinși de paparazzi CanCan

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început inițial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când într-o zi a spus că își dorește să mănânce și el același lucru alături de colegii săi de la școală. Îți dai seama că am luat poziție pentru că la școală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, așa că i-am spus că e posibil să aibă probleme, i-am explicat avantajele și dezavantajele. I-am spus inclusiv faptul că dacă va fi în rând cu ceilalți nu va fi văzut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni.

RONA HARTNER A LUPTAT PÂNĂ ÎN ULTIMA CLIPĂ! TRAGEDIA A AVUT LOC CHIAR AZI! TOATĂ ROMÂNIA, ÎN LACRIMI

Și a fost decizia lui să fie omnivor și, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nici o problemă. Dar citisem că este important să nu îi bagi pe gât copilului cu forța ce mâncare și în ce cantitate vrei. De aceea niciodată nu insist nici să termine tot din farfurie. Așa că nu l-am obligat, a fost decizia lui. Dar în trei luni a început să aibă probleme și să îl doară burtica și să spună că a fost un prost. Iar atunci a ales să fie din nou vegetarian”, declara Olivia în urmă cu ceva timp.

Acum, Andi și David și-au satisfăcut poftele culinare la cel mai mare festival de burgeri, având de ales dintre zeci de sortimente!

DECIZIA DE ULTIM MOMENT A REGINEI ELISABETA CU PRIVIRE LA CUPLUL PRINȚUL HARRY - MEGHAN MARKLE

Citeşte mai multe despre:   andi moisescu  -   olivia steer