Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Anca Țurcașiu a luat decizia radicală. Unde s-a mutat artista imediat după divorț

Anca Țurcașiu a luat decizia radicală. Unde s-a mutat artista imediat după divorț

Un articol de: Adela Iacob - 31 Iul 2020, 15:51
FOTO: Facebook: Anca Țurcașiu Vedete

A plecat din vila conjugală de 300.000 din Corbeanca şi s-a mutat la bloc în cartierul Panduri. La 50 de ani Anca Țurcașiu e hotărâtă să îşi refacă viaţa şi nu face compromisuri cu visurile ei. 

La scurt timp după ce a anunţat că divorţează de soţul ei, Cristian Georgescu, după 22 ani de căsnicie, artista şi-a achiziționat un apartament, în București, scrie Click. Anca Țurcașiu s-a mutat fără să ezite din vila din Paradisul Verde, construită pe terenul primit ca dar de nuntă de la nașul Cristian Țântăreanu. Nu a contat nici faptul că întreaga casă era decorată de ea, după ce făuse special de design interior. 

O zonă cu nostalgii

Artista şi-a achiziționat un apartament în București, într-un ansamblu rezidenţial nou din zona Panduri. Culmea e că zona nu îi este străină Ancăi. Apartamentul se află în apropierea blocului în care cândva locuia alături de fostul soţ. 

"Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit", a declarat un apropiat al artistei.

Anca Ţurcaşiu cântă la Mamaia

După ce şi-a mutat lucrurile în noua casă, artista a lăsat totul în urmă şi a plecat pe litoral. Anca Ţurcaşiu nu se află însă în vacanţă, ci la muncă, artistă având concerte seară de seară în staţiunea Mamaia, 

Apropiaţii spun că în ciuda tenacităţii afişate, artista a slăbit foarte mult, dovadă că trece printr-o perioadă foarte grea după ce a renunţat la omul pe care l-a iubit o viaţă

Pe rețelele sociale, Anca Țurcașiu nu a spus concret motivul divorțului, ci a preferat să le mulțumească fanilor virtuali pentru susținerea din ultima perioadă. Fostul ei partener, medicul Georgescu a fost la rândul său rezervat atunci când a oferit primele declarații după separarea oficială. Cei doi au format un cuplu timp de 22 de ani, iar împreună au un băiat.