Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ȘOCANT! Anca Sigartău de la ''Asia Express'' a vrut SĂ SE SINUCIDĂ! „Nu aveam decât varianta să mor” (FOTO)

ȘOCANT! Anca Sigartău de la ''Asia Express'' a vrut SĂ SE SINUCIDĂ! „Nu aveam decât varianta să mor” (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 27 Feb 2019, 20:22
Foto: Facebook Galerie foto (3) Vedete

Anca Sigartău, concurenta „Asia Express” este o persoană mereu veselă, dar se pare că acest zâmbet ascunde suferințe care au dus-o cu gândul la sinucidere.

Actrița de 51 de ani a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa: 

„Am înţeles şi am acceptat atât de greu că nu toată lumea poate să te iubească. Îţi doreşti să fii iubit, mai ales când ai profesia pe care o am eu. În general, toată lumea îşi doreşte să fie iubită, de aceea şi facem eforturi din toată părţile. Mă confruntam cu această problemă, o minciună acută din viaţa mea şi mă gândeam că eu cresc 3 copii, îi educ să intre într-un sistem care îi va obliga să accepte minciuni, să se piardă pe sine ca individualităţi. Acela a fost momentul în care, în timpul unui curs despre cultură şi civilizaţie al doamnei Ludmila Patlanjoglu, auzeam lucruri atât de frumoase, deşi eu nu aveam în momentul respectiv bani să-mi plătesc întreţinerea, era atât de greu cu cei trei copii şi mi se părea totul de netrăit.” – a mărturisit Anca Sigartău pentru Adevărul, în emisiunea „Pastila de motivație”, citează Unica.

„Ce aş fi putut să fac, cât aş fi putut să muncesc mai mult? Cât aş fi putut să trag mai mult? Nu aş fi putut să schimb lucrurile. Nu aveam decât varianta să mă închid, să mor, să mă sting. Mă îndreptam spre un lucru clar, îmi doream să mor şi era foarte aproape momentul în care probabil aş fi renuţat la viaţă. Mă gândeam că celor mici le-ar fi fost mult mai bine cu tatăl lor, ar fi avut o situaţie financiară mult mai bună . Voiam să închei socotelile pentru ei, să le fie mai bine. Dar acel curs, când auzeam câte lucruiri extraordinare se întâmplă, acele secunde pe care le trăiesc pe scenă, în care oamenii vin şi se simt bine. Acele două ore pe care ţi le-au dat sunt importante, a doua zi au altă forţă să meargă înainte. Pentru momentele acelea îmi dădeam seama că merită şi trăiesc şi că acela este rostul meu“, a mai declarat actrița.

Anca Sigartău face echipă cu fiul său la „Asia Express” . Aceștia au scăpat de eliminarea din cursă și vor ajunge, alături de ceilalți concurenți, în etapa următoare din India.

Citeşte mai multe despre:   anca sigartau  -   asia express