Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DIAGNOSTIC CRUNT pentru o mare actriță din România! Medicii i-au mai dat doar un an de trăit (FOTO)

DIAGNOSTIC CRUNT pentru o mare actriță din România! Medicii i-au mai dat doar un an de trăit (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 20 Feb 2019, 16:34

Actrița Anca Sigartău, în vârstă de 51 de ani, a povestit cum viața nu a fost blândă cu ea și, în urma unui control, medicii i-au dat un diagnostic crunt în urmă cu mulți ani.

Potrivit mărturiilor făcute chiar de vedetă, boala de care suferea îi oferea doar un an ca să mai trăiască, potrivit cancan.ro.

Din fericire, artista a reușit să învingă boala, iar acum a făcut față probelor dificile din cadrul emisiunii „Asia Express – Drumul Elefantului” împreună cu băiatul ei ”, câștigând atât amuleta în valoare de 1.000 de euro, cât şi imunitatea.

„Eram în spital și la un moment dat știu că am vrut să ies din spital, pentru că mi-am dat seama că nu mai am foarte mult timp și vreau să fiu acasă, alături de copii. Cât mai am, măcar să fiu cu ei. Am ieșit din spital și pe 15 noiembrie, ziua de naștere a bunicii mele. Știam că începe Postul Crăciunului. Nu aveam nici o informație despre post, despre biserică, despre lucrurile de genul ăsta, dar știam, în interiorul meu, că vreau să încerc. Că trebuie să mă duc acasă să țin post. Pe 15 noiembrie am ieșit din spital cu niște indici foarte mari, pe 20 decembrie, când m-am întors la control, m-au întrebat: «Unde este tumora?». Nu mai era. M-a întrebat doctorul ce am făcut, ce tratament. Și i-am spus: «Eu vă spun, dar nu o să credeți». Asta s-a întâmplat. Nu mai exista tumora. Indicii coborâseră foarte mult. Nu știam că Postul poate să aibă o asemenea putere. Din momentul acela am știu că voi trăi. A fost lecția cea mai importantă că trebuie să trăiești fiecare zi și să o duci, să mergi mai departe pentru că poate să îți spună cineva că tu mai ai de trăit 30-40 de ani, și, de fapt, să se întâmple în 3 secunde să pleci. Și atunci ce faci? E o joacă! Ne jucăm de-a timpul, de-a învârtitul stelelor”, a povestit actrița.

Citeşte mai multe despre:   Anca Sigartau