Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DEZVĂLUIRI PICANTE din televiziunea românească! Au făcut AMOR pe platoul de filmare! Cine a aruncat BOMBA: „A existat și o relație fizică între noi” (FOTO)

DEZVĂLUIRI PICANTE din televiziunea românească! Au făcut AMOR pe platoul de filmare! Cine a aruncat BOMBA: „A existat și o relație fizică între noi” (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Mar 2019, 17:46

Andy și Roxana au format un cuplu și au trăit o poveste de dragoste în casa „Puterea Dragostei”, însă totul s-a năruit când s-a aflat că Roxana l-ar fi trădat pe Andy cu un alt bărbat.

Simina a fost cea care a aruncat bomba și a dezvăluit că este vorba despre un concurent grec care participa la aceeași emisiune, potrivit cancan.ro.

Trădat și nervos, la ieșirea din casă Andy a spus tuturor că el și Roxana și-ar fi consumat idila chiar în casa „Puterea Dragostei”.

„A existat și o relație fizică între noi, și nu doar o singură dată! A fost frumos, dar nu suficient pentru a putea să se consolideze o idilă, în care unul dintre noi voia atenție din partea tuturor, și știți bine la cine mă refer”, a spus Andy Adetu.

De altfel, None, unul dintre concurenții eliminați, aparent prieten bun cu Andy, a devoalat toate intențiile lui Andy atunci când a aflat că Roxana joacă și la alte capete.

„Eu am să spun adevărul! Să nu se supere pe mine, este prietenul meu, dar după ce a văzut că Roxana nu era ceea ce își dorește el, și se comporta dual, mi-a zis. ”Frate, mai stau așa în relație și apoi văd eu, poate mai intră în casă o fată care să îmi placă mie cu adevărat! Dacă nu…”, acestea au fost cuvintele lui și, sincer, l-am înțeles. Andy este un tip inteligent, trecut prin viață și prin golăniile astea ale vieții și a simțit că Roxana nu este ce îi trebuie lui în aceste momente”, a spus None.

Citeşte mai multe despre:   puterea dragostei