Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după 10 de ani de căsnicie. Adevărul despre divorțul dintre cei doi

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după 10 de ani de căsnicie. Adevărul despre divorțul dintre cei doi

Un articol de: Adela Iacob - 11 Sep 2020, 22:30

După ce s-a zvonit că ar fi în pragul divorțului, Alina Sorescu a decis să spună ce se întâmplă cu căsnicia dintre ea și Alexandru Ciucu.

 

Alina Sorescu a negat despărțirea de Alex Ciucu

 

Cântăreața a declarat, vineri, în emisiunea "Vorbește Lumea" de la Protv, că speculațiile sunt false și că nu au de gând să rupă frumoasa familie pe care și-au construit-o. Mai mult, vedeta a spus că urmează să aniverseze 10 ani de căsnicie, a primit încă un inel de la soț, ca simbol al uniunii lor. 

"Nu, este o exagerare, mi-a dat un inel de curând pentru că împlinim 10 ani de căsnicie, chiar pe 12 septembrie, sâmbătă acum", a declarat Alina Sorescu. 

 

 

Cum comentează cântăreața imaginile cu Ciucu, singur, într-un club de pe litoral 

 

Cât despre imaginile în care designerul a fost suprins abătut într-un club de pe litoral, Alina a comentat că se întorcea dintr-o călătorie și că expresia de tristețe care se citea pe fața lui nu are legătură cu destrămarea familiei. 

"Alexandru avea planificată o excursie la golf, weekendul trecut, la întoarecere s-a oprit in Mamaia, eu fiin cu activitățile mele n-am putut să-l însoțesc, pentru că după 6 luni de pauză sunt concentrată ca startul școlii mele de muzică să fie bun și  Raisa, fetița mea cea mică a avut febră, ca orice mama, când copilul are febră, trebuie să vegheze. A fost o calaătorie a lui, la golf merge băiețește", a spus Alina Sorescu.

 

 

Cât de afectată este Alina Sorescu de zvonurile de divorț care apar destul de des

 

În ceea ce privește zvonurile care apar destul de des în presă și care anunță despărțirea lor, Alina a declarat că a învățat să nu mai bage în seamă speculațiile, chiar dacă nu este ușor să vadă că imaginea îi este pătată de minciuni uneori. 

"Eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta, celebritatea nu este ușor de dus, dar sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil și sunt învățată cu astfel de situații și vreau să-mi vad mai departe de activitți de familie...'', a mai spus artista. 

 

Citeşte mai multe despre:   alina sorescu  -   alexandru ciucu