Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete VEDETA va fi MĂMICĂ pentru A 3-A OARĂ, deși NU A VRUT! ÎI ESTE FOARTE RĂU! SE OPREȘTE AICI! (FOTO)

VEDETA va fi MĂMICĂ pentru A 3-A OARĂ, deși NU A VRUT! ÎI ESTE FOARTE RĂU! SE OPREȘTE AICI! (FOTO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 22 Mar 2019, 18:34

Se pare că a treia sarcină a Alinei Pușcaș a surprins-o chiar și pe ea! 

Actrița din serialul ”Fructul oprit” a rămas gravidă în noiembrie anul trecut, deși lua anticoncepționale, iar primele 6 teste de sarcină i-au ieșit negative!

„A fost și pentru mine o surpriză, pentru că, teoretic, nu prea putea să se întâmple, având în vedere că în acea perioadă luam anticoncepționale. Urma să renunț la ele în martie sau aprilie. L-am anunțat pe soț pe 27 decembrie și a fost șocat și înnebunit. I se părea incredibil. Cred că îi era puțin teamă că voi amâna prea mult momentul și, până la urmă, nu voi mai vrea și al treilea copil. Era mai mult decât fericit, a primit vestea ca pe un cadou de Crăciun extraordinar, așa cum fusese și vestea cu primul copilaș, care a apărut exact înainte de ziua lui. Așadar, cadouri importante peste cadouri importante. Cred că se simte împlinit acum, pentru că el avea setat gândul de familie ideală cu trei copii. Curând, cred că va fi și înnebunit, și foarte obosit”, a declarat Alina Pușcaș pentru Libertatea.

„În decembrie și ianuarie m-am simțit îngrozitor. Tot ce nu am avut la cele două sarcini precedente, am avut acum. Rău permanent, grețuri, neputință, dureri de cap, somnolență, poftă de mâncare fără margini… Foarte urât și greu a fost în cele două luni. În decembrie am crezut că mi se întâmplă ceva grav, pentru că făcusem 5-6 teste de sarcină, care mi-au ieșit negative, iar acest lucru mă ducea cu gândul la o afecțiune medicală! Abia în ianuarie, la control, am aflat că, în jurul datei de 27 decembrie, când mi-a ieșit primul test pozitiv, eram însărcinată în două luni. Foarte ciudat… Eram din noiembrie însărcinată, fără să am măcar un semn!”, a mai precizat vedeta.

Citeşte mai multe despre:   alina puscas