Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Alina Pușcaș, DEPENDENTĂ! Graviduța de la Antenă recunoaște TRISTUL ADEVĂR

Alina Pușcaș, DEPENDENTĂ! Graviduța de la Antenă recunoaște TRISTUL ADEVĂR

Un articol de: Stirescu.ro - 11 Mar 2019, 14:33

Alina Pușcaș a recunoscut care a fost dependența cu care s-a luptat ani de zile și de care a reușit să se lecuiască în cele din urmă. "Bună dimineaţa! Să aveţi o săptămână aşa cum e acum afară, cu

mult soare. Voiam să o felicit pe Ruxi, prietena mea, care este la câteva luni de zile de "NO FACEBOOK". Nu mă înţelegeţi greşit. Nu susţin vreo campanie ANTI FACEBOOK, dar ştiu ce înseamnă să fii absolut dependent de Facebook. Am avut şi eu nişte ani în care am făcut asta şi a fost foarte greu. Am renunţat şi eu de ceva timp la Facebook, dar am renunţat. La modul că nu mai stau pe Facebook, nu răspund la mesaje private, nu caut informaţii pe Facebook.


Doar postez automat, de pe Instagram se duce direct pe Facebook. Atât. Tot ceea ce postez. Cred că am vreo trei sau patru ani de când nu mai stau pe Facebook deloc şi mă simt, sincer, mult mai bine. Parcă suntem la Facebook-iştii anonimi. În concluzie, îmi ajunge un singur viciu şi anume Instagram. Nu pot face faţă la mai mult de atât pentru că am timpul mai mult decât limitat. Recunosc că şi Instagram-ul îmi ocupă destul de mult timp, aşa că... sincer, îmi ajunge!", a spus Alina Puşcaş. 

Citeşte mai multe despre:   alina puscas