Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Alexia Eram a DAT din casă! Cât de greu este să fie fiica Andreei Esca: N-ai avut timp...

Alexia Eram a DAT din casă! Cât de greu este să fie fiica Andreei Esca: N-ai avut timp...

Un articol de: Stirescu.ro - 19 Ian 2019, 17:14

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a recunoscut că o simplă plimbare pe stradă alături de mama ei poate fi o experiență aparte.

Se pare că tânăra are și de tras din cauză că este fiica unei vedete, mai ales că ajunge câteodate să se întrebe ce persoane vor să o cunoască pentru cine este ea cu adevărat.

 Însă, chiar și așa, Alexia Eram tratează cu înțelepciune viața ei, potrivit spynews.ro.

„Toți copiii sunt copiii cuiva, la 18 ani. Că doar n-ai avut timp să devii tu însuți cineva. Important e să nu rămâi așa (zâmbește).  Apoi, pentru mine Andreea Esca nu e Andreea Esca de la televizor, e mama mea și cred că avem aceleași discuții și preocupări ca orice alt cuplu mamă-fiică. Sigur că diferența e că eu trebuie să mă opresc mai des pe stradă, ca să facă mama poze cu oamenii. Dar chiar eu i le fac și nu mă deranjează deloc. Ea e fericită când o opresc telespectatorii și îmi spune mereu că se simte flatată și acum, după atâția ani, de dragostea românilor. Iar eu sunt foarte mândră de ea. Dezavantajul este că e greu să știi dacă cineva vrea să vorbească cu tine, Alexia, sau doar pentru că ești fata Andreei Esca. Deci trebuie să am încredere în mine. Și îmi dă mereu exemplul fetei lui Paul McCartney. Toată generația mea știe de Stella McCartney fără să mai spună că e fata lui Paul sau pune cineva la îndoială talentul lui Michael Douglas, pentru că e fiul lui Kirk Douglas? Deci, ține de tine să depășești faima părinților tăi. Și apoi, la țară, orice vârstă ai avea, te întreabă oamenii: tu al cui ești?”, a spus Alexia Eram.

Citeşte mai multe despre:   Alexia Eram  -   Andreea Esca