Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Adio, MAESTRE! Din păcate, este vorba despre Alexandru Arșinel! Un asemenea actor se naşte o dată la 100 de ani...

Adio, MAESTRE! Din păcate, este vorba despre Alexandru Arșinel! Un asemenea actor se naşte o dată la 100 de ani...

Un articol de: Stirescu.ro - 27 Dec 2018, 15:32

Din păcate, îndrăgitul actor Alexandru Arşinel ar fi luat decizia să se retragă din funcția de manager de la Teatrul Constantin Tănase, din cauza unor probleme.

„E departe de a fi în forma de acum un an. Vrea să se retragă, a şi anunţat, discret, că nu mai vrea să fie manager la Teatrul Constantin Tănase începând cu 1 ianuarie. Vrea să se retragă din funcţia de director, ştie deja toată lumea de acolo. Va juca în continuare, când va putea, dacă va mai fi dorit, dar nu mai vrea să fie director acolo, simte că i-a ajuns”, au declarat surse din anturajul actorului, potrivit wowbiz.ro.

Alexandru Arşinel ar fi făcut şi o serie de recomandări cu privire la următorul manager.

„Locul lui va fi preluat, cel puţin ca interimar, de Vasile Muraru, cel care e acum directorul artistic. Toată lumea ştie că Vasile visa la momentul ăsta, aşa că el va fi şeful, cel puţin o perioadă. Dacă va rămâne director mare, depinde doar de Primărie, dacă va fi agreat politic, dacă se mulează pe ceea ce se doreşte”, a mai spus sursa citată.

Citeşte mai multe despre:   Alexandru Arsinel