Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ÎI FAC PARASTASUL! LACRIMI PENTRU Alexandru Arşinel! ''Îţi simt enorm lipsa...''

ÎI FAC PARASTASUL! LACRIMI PENTRU Alexandru Arşinel! ''Îţi simt enorm lipsa...''

Un articol de: Andrei Ștefan - 20 Noi 2019, 18:44

Alexandru Arşinel simte tot mai mult lipsa partenerei sale de scenă, Stela Popescu, cu care a împărțit 40 de ani de carieră.

E BOMBA ANULUI: ELODIA GHINESCU A FOST ÎN SFÂRȘIT GĂSITĂ! LOCUIA PRINTRE NOI

În acest weekend, actorul va lua parte la parastasul de doi ani al regretatei artiste.

Stela Popescu s-a stins din viaţă la 23 noiembrie 2017, cu doar o lună de zile înainte de a împlini vârsta de 82 de ani. Artista suferise un accident vascular , cu 12 ore înainte de a fi găsită fără suflare de fiica ei adoptivă, Doina Maximilian. 

MUZICA POPULARĂ E ÎN DOLIU! ÎNDRĂGITUL INTERPRET IUBIT DE TOȚI ROMÂNII A MURIT: DIN PĂCATE A FĂCUT INFARCT...

„Au trecut doi ani de zile de când Stela nu mai este printre noi. Îmi lipseşte enorm! Şi ca parteneră de scenă, şi ca prietenă... Stela întodeauna va reprezenta o persoană căreia îi simţi lipsa atunci când nu mai este. Simt nevoia de a juca şi de a discuta cu ea, de a mă întâlni cu oameni vizavi de ceea ce a însemnat ea, un  adevărat stâlp al comediei româneşti”, a mărturisit Alexandru Arşinel pentru Click.

HOPA! INNA A DEZVĂLUIT CUM ȘI-A ÎNCEPUT VIAȚA AMOROASĂ! INCENDIAR CE A PUTUT SĂ FACĂ CU PRIMUL EI IUBIT… (GALERIE FOTO DEOCHEATĂ)

„Un moment marcant pentru noi a fost prima întâlnire cu diaspora din Montreal, Canada, din februarie 1991, când într-o sală de 700 de locuri ne-au aşteptat 800 de oameni, care s-au sculat în picioare şi ne-au aplaudat minute în şir. Nu s-au mai oprit. Iar nouă, fiind primul turneu peste hotare, ne era teamă de cum vom fi primiţi. A fost un moment extraordinar şi ne aduceam de multe ori aminte despre el. Glumeam adesea, „îţi mai este frică?”, își mai amintește Arșinel.

Citeşte mai multe despre:   alexandru arsinel  -   stela popescu