Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete LOVITURĂ DURĂ pentru fostul impresar al Alexandrei Stan: Cântăreața a CÂȘTIGAT procesul!

LOVITURĂ DURĂ pentru fostul impresar al Alexandrei Stan: Cântăreața a CÂȘTIGAT procesul!

Un articol de: Stirescu.ro - 06 Feb 2019, 15:52

Alexandra a încheiat un contract de asistență juridică cu avocații din cadrul Zamfirescu, Racoti & Partners (ZRP) pentru a o reprezenta în dosarul penal îndreptat împotriva fostului său impresar.

Casa de avocatură a susținut, în presă, că artista nu ar fi achitat în întregime onorariul datorat. În realitate, Alexandra Stan nu a fost de acord cu  suma stabilită ca onorariu, cu atât mai mult cu cât aceasta fusese comunicată doar cu o zi înainte de procesul cântăreței. Astfel a început executarea silită în două dosare de executare deschise la BEJ Cojocaru Bogdan, potrivit cancan.ro.

Alexandra Stan a făcut contestație la executare și a câștigat în mod definitiv. Mai mult, s-a dispus și întoarcerea executării; prin urmare,  ZRP trebuie să restituie artistei sumele de bani nelegal executate în Dosarul executare nr. 582/2017. Cu toate că nu își dorește să atragă atenția asupra ei prin viața personală, cântăreața luptă pentru dreptate și nu acceptă să fie acuzată de nerespectarea unor angajamente nediscutate.

Ținând cont că s-a făcut dreptate, Alexandra Stan se poate întoarce liniștită în studio unde lucrează deja la noi piese pe care le va lansa în curând pentru fanii ei internaționali.

Citeşte mai multe despre:   alexandra stan