Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Alexandra Stan, după despărțirea de iubit: „Sunt încă în stare de șoc”. Fanii sunt îngrijorați pentru frumoasa blondină

Alexandra Stan, după despărțirea de iubit: „Sunt încă în stare de șoc”. Fanii sunt îngrijorați pentru frumoasa blondină

Un articol de: Adela Iacob - 18 Noi 2020, 19:46
FOTO: Facebook: Alexandra Stan Vedete

Alexandra Stan este din nou singură. Faimoasa cântăreață a decis să se despartă de Bogdan Drăghici, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor a durat doar câteva luni.

 

Alexandra Stan bifează o nouă despărțire

 

Alexandra Stan, cândva diva clasamentelor muzicale din multe țări ale lumii, a luat dificila decizie printr-un mesaj public de adio. 

De-a lungul timpului, blondina a suferit multe decepții în dragoste, dezamăgiri care au rănit-o, însă peste care a învățat să treacă. Cu toate că a avut mai multe relații complicate, una fiind memorabilă, căci s-a lăsat cu agresiuni fizice și cu o serie de procese, de acestă data, solista și-a luat rămas bun de fostul său într-un mod frumos.

Alexandra Stan s-a despărțit de Bogdan Drăghici, mărturisindu-i, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, că sentimentele de dragoste încă nu au apus și mulțumindu-i pentru toate momentele frumoase pe care le-au avut împreună.

”Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc… Sunt totuși, om. Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor.”, a scris artista pe contul său de socializare.

 

”Am făcut dragoste și am dormit pe plajă”

 

”Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii, am dormit pe plajă, mi-am făcut o mulțime de prieteni. (…) Acum însă știu că totul se întâmplă cu un motiv, sunt în armonie cu totul, chiar dacă sunt rănită și tristă, așa cum era normal să fiu. (…) Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor. Este trist că nu se vor realiza, dar asta m-a făcut să îmi dau seama că trebuie să fiu recunoscătoare pentru fiecare moment în care trăim, pentru că nu știm unde ne duce viața, care este drumul nostru, și atunci trebuie să ne bucurăm de fiecare moment. Dar, într-un final, suntem doar noi și familia noastră. Iar dacă l-aș întâlni, i-aș spune asta: A fost frumos să trăiesc alături de tine în ultimele luni! Sunt foarte recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-ai făcut, pentru toate lecțiile pe care mi le-ai dat, pentru calmul, iubirea, fericirea, prietenii, locurile unde m-ai dus… Îmi va fi dor de toate acestea, deja îmi este. Sunt încă în șoc și tot mă gândesc la tine în fiecare moment”, a mai spus Alexandra în legătură cu despărțirea de Bodgan Drăghici.

Citeşte mai multe despre:   alexandra stan