Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete INCREDIBIL! Recompensă de 100.000 de euro pentru găsirea Alexandra Măceşanu sau a Luizei Melencu: Cine e milionarul care oferă această sumă

INCREDIBIL! Recompensă de 100.000 de euro pentru găsirea Alexandra Măceşanu sau a Luizei Melencu: Cine e milionarul care oferă această sumă

Un articol de: Alexandra Cismaru - 15 Sep 2019, 11:45

Duminică, 15 septembrie, în ziua în care Alexandra Măceşanu ar fi împlinit 16 ani şi ar fi trebuit să fie alături de familie şi prieteni, un cunoscut milionar din România "a pus la bătaie" o recompensă frumuşică pentru găsirea şi eliberarea uneia dintre fetele răpite de Gheorghe Dincă.

BOMBĂ: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU INELUL PURTAT PE DEGET DE ZÂNA SURPRIZELOR, ANDREEA MARIN!

Viorel Cataramă, căci despre el este vorba, a anunţat că va oferi o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informaţii ce vor duce la găsirea şi eliberarea uneia dintre copilele răpite de Gheorghe Dincă, după ce s-au urcat în maşina lui, la ocazie: Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, potrivit spynews.ro.

BOMBĂ: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU INELUL PURTAT PE DEGET DE ZÂNA SURPRIZELOR, ANDREEA MARIN!

Milionarul a transmis, prin intermediul unei postări de pe reţelele de socializare că nu poate accepta varianta crimei, mai ales dat fiind faptul că nu s-au prezentat dovezi clare că cele două tinere ar fi fost ucise. 

ANUNȚ BOMBĂ FĂCUT DE PAVEL BARTOȘ: DIN PĂCATE ACUM TOTUL SE CONFIRMĂ...

„Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunţat că nu pot accepta varianta crimei, aşa cum a fost prezentată de autorităţi. Nici până azi, nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice îndoială, că cele două fete au fost ucise”, a scris Viorel Cataramă pe Facebook.

De asemenea, Viorel Cataramă a atras atenţia faptului că instituţiile statului anchetează varianta crimei, deşi opinia publică este tot mai convinsă că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu au fost victimele unei reţele de trafic de persoane. 

„Instituţiile statului anchetează şi investighează cu precădere varianta crimei, fără a ţine cont de opinia publică, din ce în ce mai convinsă că suntem în faţa unui caz de trafic de persoane. De aceea, anunţ pe această cale că ofer o recompensă de 100.000 Euro persoanei care va da informaţii de natură să conducă la găsirea şi eliberarea Luizei sau Alexandrei”, a precizat Viorel Cataramă.

Citeşte mai multe despre:   Alexandra Macesanu  -   Gheorghe Dinca