Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete BOMBA A EXPLODAT! Alex Velea și Lino Golden AU ȚEPUIT un cunoscut ARTIST! ''M-ați folosit și nu m-ați plătit!'' RĂZBOIUL CONTINUĂ... (VIDEO)

BOMBA A EXPLODAT! Alex Velea și Lino Golden AU ȚEPUIT un cunoscut ARTIST! ''M-ați folosit și nu m-ați plătit!'' RĂZBOIUL CONTINUĂ... (VIDEO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 14 Ian 2020, 10:18

Abi Talent pune paie pe foc în războiul cu Alea Velea!

ADEVĂRUL DESPRE SINUCIDEREA CRISTINEI ȚOPESCU: “IAU UN SOMNIFER PUTERNIC, NU MAI REZIST ÎN LUMEA ASTA”! TOTUL A IEȘIT LA IVEALĂ

Un vlogger cunoscut, care a lucrat pentru Alex Velea și Lino Golden, îi ia apărarea lui Abi și îi acuză pe cei doi artiști că nu l-ar fi plătit de doi ani. 

„N-am primit niciun ban din ce trebuia să primesc în doi ani. M-ați folosit și, dacă tot nu m-ați plătit, vreau să vă cer un favor. Nu vă mai cumpărați haine fake din banii mei. (…) Eu și Kazi trebuia să ne primim banii pentru cele 18 clipuri pe care le-am făcut pentru GoldenBoy Society. Ei ne-au oferit 300 de euro de persoană. Pentru cele 18 clipuri trebuiau să mă plătească cu 10.800 de euro, adică 5.400 de euro pentru fiecare.

TRAGEDIE ÎN MUZICA POPULARĂ! MAREA CÂNTĂREAȚĂ A MURIT LA NUNTĂ! VESTEA A CĂZUT CA UN TRĂSNET (IMAGINI CUTREMURĂTOARE)

Nu le-am cerut niciodată să îmi facă un contract, să îmi dea o siguranță că o să fiu plătit pentru că eu am considerat că eram ca o familie, ca niște frați. V-ați trădat frățiorul, m-ați folosit și ați crescut pe spatele clipurilor pe care le-am făcut. Când v-am cerut banii, m-ați trimis de la unul la altul, iar eu m-am simțit umilit pentru că între frați nu se face așa ceva. E oribil ca eu să îmi cer banii mei și vouă să nu vă pese. M-am săturat să mă milogesc, pe banii munciți de mine. Dacă ei se hotărăsc să îmi plătească banii sunt hotărât să-i donez”, a mărturisit Andrei Zbîr, pe blogul lui, citează CanCan.

 

DOAMNE DUMNEZEULE! CE AU GĂSIT LÂNGĂ CADAVRUL CRISTINEI ȚOPESCU! TOȚI ȘI-AU FĂCUT CRUCE CÂND S-AU UITAT ÎN CADĂ! (IMAGINI BOMBĂ)

„Așa cum știe toată lumea și cum scrie peste tot, Alex Velea e șeful la Golden Boy. Managerul lor mi-a scris în privat și mi-a spus că sunt o mizerie de om și că ei n-au să îmi dea niciun ban. Ba din contra, eu am să le dau niște bani pe o piesă pe care  am înregistrat-o la ei. Eu le-am zis că îi plătesc cu mare drag, doar după ce îmi dau banii pe clipuri.  Velea a zis de mine, pe story, lucruri neadevărate. Eu nu pot să cred că un om la 40 de ani poate să zică că am creier de plastilină”, a continuat tânărul.

De mai bine de două săptămâni, după un schimb de replici dure dintre Alex Velea și Abi Talent, conflictul a luat amploare pe internet, artiștii jignindu-se reciproc.

„Eu n-am nimic de împărțit cu el. El nu mai face bani din 2015. Din 2015, nu îl mai știe nimeni. L-a uitat lumea. Eu sunt doar de un an de zile pe internet și se vorbește numai de mine încontinuu. De Velea n-a mai vorbit nimeni până azi”, l-a atacat Abi Talent pe Velea.
 

Citeşte mai multe despre:   alex velea   -   abi talent  -   lino golden