Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Alex Velea i-a dat de GOL! Ce urmează să se întâmple cu Smiley și Gina Pistol: Să fim noi naşii...

Alex Velea i-a dat de GOL! Ce urmează să se întâmple cu Smiley și Gina Pistol: Să fim noi naşii...

Un articol de: Stirescu.ro - 26 Dec 2018, 15:00

Chiar dacă Smiley și Gina Pistol nu au vrut să vorbească despre relația lor până acum, prietenii celor doi au mai scăpat informații ”din culise”.

Cum a fost Alex Velea, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Smiley, care se gândește chiar să-i cunune, potrivit cancan.ro.

Discreția caracterizează cel mai bine relația lui Smiley cu Gina Pistol. Deși semnele că sunt împreună sunt de multă vreme evidente, iar prezentatoarea TV a recunoscut acest lucru, Smiley preferă să nu vorbească mai deloc despre viața lui sentimentală.

A făcut-o însă, în urmă cu mai mult timp, unul dintre cei mai buni prieteni ai cântărețului, Alex Velea.

”Dacă Smiley e îndrăgostit, să fie fericit, eu am văzut doar în ziar treaba asta, nu ştiu…Sunt o mitralieră mare, nu pistol ca Gina…El o să fie naşul lui Dumi, nu ştiu cum o să fie…Smiley trebuie să fie naşul lui Dominic, nu ştiu dacă se poate să facem asta, să fim noi naşii lui Smiley şi Gina… Da, aş accepta orice zice el, e prietenul meu ” a spus Alex Velea în urmă cu mai mult timp.

„Trebuie să întâlnesc omul acela deosebit, pentru că merit! Am nevoie de un bărbat care să aibă încredere în el, în mine şi în relaţia noastră. Îmi doresc un om mişto” (…)”Căsătoria ţine foarte mult de cei doi oameni, fiecare persoană vine cu un bagaj emoţional şi genetic în urma ei. Nu e scopul meu în viaţă să pun mâna pe un bărbat să mă mărit. Scopul meu în viaţă este să nu mă pierd de mine însămi, să rămân pe drumul cel bun şi să pot să fac asta alături de un om, fără să-l dezechilibrez sau fără să mă dezechilibreze. Ăsta-i scopul meu în viaţă”, spunea blondina.