Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete NU O SĂ ÎŢI VINĂ SĂ CREZI! "DACĂ ERAM GAY, MĂ CĂSĂTOREAM CU SMILEY!" Declaraţii incendiare de la Alex Velea!

NU O SĂ ÎŢI VINĂ SĂ CREZI! "DACĂ ERAM GAY, MĂ CĂSĂTOREAM CU SMILEY!" Declaraţii incendiare de la Alex Velea!

Un articol de: Adela Iacob - 03 Feb 2020, 16:47

Alex Velea este unul dintre cei mai controversaţi artişti. Viaţa lui este plină de detalii picante, iar stilul nonconformist nu încetează să ne surprindă. Velea are o relaţie cu Antonia şi doi copii alături de aceasta, dar în trecut a avut parte de experienţe cu adevărat îndrăzneţe în dragoste. 

CUTREMUR LA ANTENĂ! DANI OȚIL, PRINS ÎN FAPT CU IUBITA TINERICĂ! AU FĂCUT-O PE PLAJĂ, ÎN VĂZUL TUTUROR! IMAGINI DEOCHEATE (FOTO)

Artistul este un om tolerant şi deschis, iar în trecut, întrebat ce părere are despre comunitatea persoanelor gay, a surprins pe toată lumea şi a mărturisit cine este bărbatul pentru care ar putea avea un crush. "„Dacă eu eram gay, mă căsătoream cu Smiley, aşa mult îl iubesc! Lăsând gluma la o parte, vreau să subliniez că Smiley este unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa mea. Îl respect enorm şi formăm o echipă extraordinară la studioul Hahaha Production”., a declarat Alex Velea, potrivit Wowbiz.ro

CUTREMUR ÎN MUZICA POPULARĂ: CORNELIA REDNIC, DE NERECUNOSCUT! A AJUNS NUMAI PIELE ȘI OS (FOTO)

În prezent, Alex Velea are o relaţie cu Antonia, iar împreună au doi copii. Prietenul său, Simley nu a fost străin în faţa relaţiilor eşuate, dar în prezent formează un cuplu alături de Gina Pistol. 

CUTREMUR MONDEN! OANA ROMAN A FĂCUT GESTUL EXTREM, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE MARIUS ELISEI! DIN PĂCATE, NU SE MAI POATE FACE NIMIC (GALERIE FOTO)

 

Citeşte mai multe despre:   smiley  -   alex velea