Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Alex Velea a renunțat la mai mulți prieteni falși în pandemie. Cum au încercat să-l folosească

Alex Velea a renunțat la mai mulți prieteni falși în pandemie. Cum au încercat să-l folosească

Un articol de: Adela Iacob - 26 Mar 2021, 15:21

Alex Velea este mai sărac cu câtiva prieteni. Cântărețul a povestit într-un interviu publicat pe canal de Youtube "Până la Zaț" că a pierdut mai multe "prietenii" cu oamenii pe care îi considera apropiați, în ultimul an, din cauza pandemiei. 

"Eu nu vreau să par superficial, nici nu fac politică, nici nu știu ce înseamnă abrevierile alea, partidele, nu mă interesează, sunt șoarece de studio, stau închis în studio, stau cu familia mea cât pot de mult, dar stau departe de televizor, de radio, de orice, așa că nu știu ce se întâmplă exact. Cum am crezut că în politică sunt mulți falși, eu cred că cei mai mulți sunt în arta asta, în industria muzicală. Cele mai nebune personaje. Au combinat cumva muzica cu teatru, serios. Suntem niște bârfitori toți, real, dar nu vreau să notă discordantă. Suntem toți, ne place bârfa. Susținerea nu e reală niciodată, are mereu în spate ceva, o altfel de dorință pe care o evidențiezi sau nu o evidențiezi. Toți vor ceva, te ajută, dar apoi vor ceva. Prietenia e cu procente. Suntem prieteni, dar am 15%, 20% din orice…Toți sunt extrem de pragmatici în industria asta”, a declarat artistul, citează libertatea.ro. 

Artistul consideră că dificultățile financiare a scos tot ce era mai rău din oameni.


„Ne batem pe o pâine mică în perioada asta. S-au făcut fel de fel de dubioșenii și cu indemnizațiile în perioada asta și oamenii au înnebunit. Nu vreau să discut despre asta. În perioada asta fel de fel de oameni și-au arătat fața, ne-am certat între noi, ne-am zis, ne-am reproșat diverse lucruri. Mă gândesc că pandemia ne-a dezumanizat. M-am certat cu multă lume, m-am văzut nevoit să mă cert cu multă lume. Am fost nevoit să renunț la niște false prietenii. Așa a fost anul, a trebuit să fac curățenie. Acum e mai bine, totul e curat, aerul e mai proaspăt”, a adăugat cântărețul.

Citeşte mai multe despre:   alex velea   -   prieteni falsi