Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Alex Bodi A AGRESAT-O pe Bianca Drăgușanu? A VENIT POLIȚIA! E SCANDAL MARE! A recunoscut FAPTA!

Alex Bodi A AGRESAT-O pe Bianca Drăgușanu? A VENIT POLIȚIA! E SCANDAL MARE! A recunoscut FAPTA!

Un articol de: Andrei Ștefan - 15 Mai 2019, 08:38

Alex Bodi a spus adevărul despre incidentul petrecut cu două seri în urmă, când un apel la 112 a anunțat o presupusă agresiune împotriva Biancăi Drăgușanu.

Totul a pornit de la o glumă, dar un vecin a crezut că asistă la un act de violență!

MUZICA POPULARĂ E ÎN DOLIU! ÎNDRĂGITUL INTERPRET IUBIT DE TOȚI ROMÂNII A MURIT: DIN PĂCATE, A FĂCUT INFARCT...

„Bianca a venit în complexul în care locuiesc pentru a-mi aduce câteva lucruri care au rămas la ea. Ea știa că eu nu sunt acasă iar prietenul meu a rugat-o să aștepte la recepție pentru a-i aduce lucrurile pe care ea le lăsase la mine. Atunci am coborât eu cu liftul. A fost puțin șocată când m-a văzut pentru că nu se aștepta să fiu acasă. Cred că s-a și panicat un pic. I-am zis că vreau să vorbim, ea mi-a zis că nu vrea să vorbească. Am ieșit din lift și am mers după ea s-o opresc. Ea mi-a zis: ”nu dom’ne, nu vreau să vorbesc cu tine” dar a spus-o așa, râzând... Apoi am zis să fac o glumă, să o ridic în brațe. Așa mi-a venit mie atunci. Am pus-o pe umăr și am mers cu ea așa până lângă scara blocului.

LACRIMI AMARE PENTRU FLORIN PIERSIC! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN CURSUL DIMINEȚII

Atunci a apărut un vecin care a văzut scena și a interpretat-o greșit. A întrebat-o pe Bianca dacă e vreo problemă, iar ea i-a răspuns în glumă: ”Cheamă poliția, nu mă lăsa aici”! Ea râdea, dar omul ăla a luat-o în serios. Și a chemat poliția...

Au apărut echipajele și toată treaba s-a lămurit. Ne-au întrebat ce s-a întâmplat și au înțeles că fusese o glumă. Nimeni n-a făcut plângere. Martorul a venit la sfârșit și și-a cerut scuze. A fost și un moment amuzant, că nu știa cine este Bianca Drăgușanu și că nu a recunoscut-o.

Cam asta s-a întâmplat! Am făcut o glumă și a venit poliția, după care toată treaba s-a lămurit!”, a declarat Alex Bodi pentru Wowbiz.

A MURIT! DOLIU LA ANTENA 1! VESTEA MORȚII A ÎNSTRISTAT TOATĂ ȚARA!

Citeşte mai multe despre:   alex bodi  -   bianca dragusanu