Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ALERTĂ pe litoral! Românii, în PERICOL! Nici nu știu ce îi paște! Specialiștii au făcut anunțul HALUCINANT

ALERTĂ pe litoral! Românii, în PERICOL! Nici nu știu ce îi paște! Specialiștii au făcut anunțul HALUCINANT

Un articol de: - 04 Iul 2019, 09:33

E alertă sanitară pe litoral! Inspectorii sanitar-veterinari au aplicat amenzi în valoarea de aproape 100.000 de lei și au retras de la comercializare aproape 100 de kilograme de produse alimentare improprii consumului uman.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Constanţa, inspectorii care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019 au verificat, în perioada 24-30 iunie, 203 unităţi amplasate în Năvodari, Mamaia, Eforie, Costineşti şi Mangalia, din care aproape jumătate erau restaurante.

IULIA ALBU STĂ COMPLET ÎNFOFOLITĂ LA PLAJĂ. MOTIVELE SUNT LESNE DE ÎNȚELES: "LA SOARE STAU ACOPERITĂ DIN CAP PÂNĂ ÎN PICIOARE"

"În urma acestor controale s-au constatat deficienţe cu privire la: comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare în spaţii neaprobate sanitar veterinar; ambalarea şi etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare, în vederea depozitării şi valorificării, precum şi comercializarea acestora neetichetate potrivit legislaţiei în vigoare; condiţii necorespunzătoare de igienă în spaţiile de producţie; depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare", se arată în comunicat.

Pentru abaterile de la legislaţia sanitar-veterinară şi pentru siguranţa alimentelor, cinci restaurante, două unităţi tip fast-food, patru unităţi tip bufet, trei magazine alimentare au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi în valoare de 95.000 de lei, a mai precizat sursa citată.

INCREDIBIL! BABA VANGA A PREZIS EXACT CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA ÎN ACEST MOMENT. MESAJUL, SIMILAR CU AL LUI NOSTRADAMUS

De asemenea, echipele de control au retras de la comercializare 93 de kilograme de produse alimentare improprii consumului uman.

A.N.S.V.S.A., prin intermediul D.S.V.S.A. Constanţa, pune la dispoziţia celor interesaţi numărul de telefon al Comandamentului Sezon Estival: 0786 577 007, unde se pot face sesizări sau se pot obţine informaţii referitoare la diferite aspecte din domeniul siguranţei alimentelor. Acest număr va funcţiona în paralel cu numărul Call – Center-ului A.N.S.V.S.A.: 0800.826.787, apelabil gratuit, din orice reţea de telefonie.

S-A TERMINAT! CRISTIAN POMOHACI A FOST DAT DE GOL DE ELENA MERIȘOREANU: LA ASTA CHIAR NU SE AȘTEPTA NIMENI...

Citeşte mai multe despre:   romania  -   dsvsa