Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Adriana Trandafir, ÎN MOARTE CLINICĂ! Vestea care A CUTREMURAT fanii. Din păcate, E ADEVĂRAT...

Adriana Trandafir, ÎN MOARTE CLINICĂ! Vestea care A CUTREMURAT fanii. Din păcate, E ADEVĂRAT...

Un articol de: Andrei Ștefan - 13 Sep 2019, 19:14

Celebra actriță Adriana Trandafir (63 de ani), una dintre cele mai apreciate actrițe din România, a avut parte de multe greutăți de-a lungul timpului.

A avut o copilarie săracă, a fugit de acasă să dea la Teatru, primul ei soț a câștigat în instanță custodia fiului lor, iar apoi aceasta a mai avut parte de o cumpănă: a intrat în moarte clinică la vârsta de 33 de ani.

BOMBĂ! CREAM A SPUS TOT ADEVĂRUL DIN SPATELE CAMERELOR DE LA ”FERMA”: ”M-AM SIMȚIT CA LA PUȘCĂRIE, AM ÎNDURAT FRIG ȘI AM MUNCIT EXTREM DE MULT”

„Am avut multe perioade de cumpănă la viaţa mea, dar moartea clinică a fost una dintre cele mai grele. Am făcut şoc anafilactic şi am intrat în moarte clinică chiar de ziua mea, când împlineam 33 de ani. 

Faptul că în momentul când am păţit acest lucru a fost lângă mine o prietenă din grădiniţă pe care nu o mai văzusem de mulţi ani şi ne întâlnisem atunci a fost un semn. Mă simţeam rău, iar prietena mea m-a dus la Spitalul CFR2, în curtea căruia am şi murit. 

Acum vorbesc atât de lejer despre acest fenomen… moartea. Am văzut cum am ieşit din corpul meu şi eram foarte uimită. Mi-a părut foarte rău că m-am întors, pentru că îmi era bine acolo unde ajunsesem.

UN NOU SEMN CĂ DIVORȚUL E APROAPE! ALEX BODI, GEST IEȘIT DIN COMUN, CHIAR DE ZIUA LUI

M-am gândit mult la momentul acela şi la reacţia doctorului, care se uita mirat la mine. Tot repeta: «Nu se poate ca fata asta care este trecută în fişă ca fiind decedată să îşi revină».

Am avut un drum foarte plin de tot felul și de povești. M-a făcut să înțeleg că se poate întâmpla oricând și oricum, nu-mi mai e frică de moarte. Trecerea de aici Dincolo și cât am stat acolo sus pentru mine a fost poate cea mai armonioasă perioadă a mea. 

Eram pe o aripă de fluture și m-a făcut să nu-mi fie frică de moarte și să nu o aștept ca pe ceva îngrozitor și că întoarcerea a fost cu un scop” a relatat Adriana groaznica întâmplare.

Citeşte mai multe despre:   adriana trandafir