Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Adriana Irimescu și Adrian Titieni au divorțat în secret! „Suntem de nouă ani împreună și...”

Adriana Irimescu și Adrian Titieni au divorțat în secret! „Suntem de nouă ani împreună și...”

Un articol de: Alexandra Cismaru - 19 Aug 2019, 09:30

Adriana Irimescu și Adrian Titieni au divorțat în secret, au dezvăluit apropiații celor doi actori.

DUPĂ 10 ANI DE CĂSNICIE, SILVIA CHIFIRIUC A FĂCUT ANUNȚUL CARE I-A ȘOCAT PE TOȚI! PETRE ROMAN A AJUNS NUMAI PIELE ȘI OS!

Aceștia au spus și când s-a produs, de fapt, separarea. Cu toate acestea, imaginile surprinse cu vedeta în timp ce se sărută cu Alexandru Papadopol continuă să stârnească revoltă, potrivit cancan.ro.

DUPĂ 10 ANI DE CĂSNICIE, SILVIA CHIFIRIUC A FĂCUT ANUNȚUL CARE I-A ȘOCAT PE TOȚI! PETRE ROMAN A AJUNS NUMAI PIELE ȘI OS!

Potrivit mărturisirilor făcute de câțiva dintre apropiații cuplului, Adriana a divorțat de marele actor Adrian Titieni în urmă cu an şi jumătate. Ei au doi copii majori: Ariadna Titieni este studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie şi Marc Titieri, student la Teatru.

DIETA-FULGER CU DOAR UN SINGUR INGREDIENT. SLĂBEŞTI 7 KILOGRAME ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ!

Adriana are doi copii cu marele actor Adrian Titieni: Ariadna și Marc Titieni. În cadrul unui interviu mai vechi, actrița a făcut mărturisiri emoționante despre povestea de dragoste care l-a legat de tatăl copiilor ei.

“Suntem de nouă ani împreună și sper să mai fim înca de zece ori pe-atât, chiar îmi doresc ca relația asta să se sfârșeasca doar odată cu dispariția mea de pe pamânt, a mea sau a lui. (…). Nu cred că se erodează (n.r.: dragostea). Eu sunt aproape dependentă de soțul meu. Poate părea o exagerare. E un lucru pe care nu l-am mai spus. Nu pot să adorm dacă Adrian nu este acasă, iar când pleacă la spectacole, la repetiții, primele două, trei zile de acomodare sunt cumplite”, declara Adriana Irimescu

Întrebată cum și-a dat seama că ea și Adrian Titieni sunt făcuți să fie împreună, actrița a răspuns: În primul rând după faptul că ne iubim. Dar, dincolo de asta, sunt foarte multe coincidențe în ceea ce ne privește: Adrian e născut pe 6 iunie, eu sunt născută pe 9 iunie, el se numește Adrian, eu Adriana, numele nostru de fetiță preferat era Ariadna, fiecare dintre noi și-a dorit foarte mult copii, semănăm mult unul cu celălalt, avem foarte multe lucruri în comun și am avut senzația asta că suntem făcuți să fim împreună... Am înțeles asta clar și profund, într-o bună zi, la un curs, foarte devreme după ce am început anul I, cînd fiecare dintre studenți trebuia să meargă în față și să spună „mă numesc… și întâmplarea din copilărie cea mai dragă mie este următoarea… Și, în timp ce vorbeam și-i spuneam lui Adrian care este întîmplarea din copilărie cea mai apropiată mie, s-a așternut așa o liniște între noi doi, o tăcere plină de sens și s-a creat o energie pozitivă, s-a împrăștiat peste întreagă clasa… Iar eu, în momentul acela, am simțit, am știut că el e omul potrivit pentru mine. N-am îndrăznit, n-am spus nimic, pentru că era profesorul meu și-l cunoșteam de puțină vreme. Dar, după aceea, aceeași energie și liniște care s-a instalat atunci între noi doi a mai apărut și alte dăți și în diverse moduri. Și de atunci încoace, mereu, starea de bine și de confort pe care o am atunci cînd sunt lîngă el mă face să simt, să cred și să nu uit că e omul făcut pentru mine”.

Citeşte mai multe despre:   Adriana Irimescu