Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Adriana Bahmuțeanu, LA UN PAS DE BĂTAIE cu angajații THERME! ''Vin spre mine două namile, mă înconjoară, blochează ușile...''

Adriana Bahmuțeanu, LA UN PAS DE BĂTAIE cu angajații THERME! ''Vin spre mine două namile, mă înconjoară, blochează ușile...''

Un articol de: Andrei Ștefan - 10 Sep 2019, 21:12

Adriana Bahmuțeanu a mers cu băieții ei, Maximus și Eduard, la un parc acvatic din Balotești, pentru a se distra câteva ore. 

Însă distracția s-a transformat în panică, deoarece unul din băieții vedetei și-a pierdut brățara de acces în bazin.

MIHAI BENDEAC ESTE ÎN CULMEA FERICIRII! FRATELE SĂU, ASPIRANT LA GLORIE, TOCMAI A DEVENIT CAMPION LA...

„Cozile infernale de la intrare și privirile plictisite ale casierelor parcă prevesteau că un lucru început prost avea să se termine și mai prost!!! Și asta pentru că unul din copii pierduse brățara de acces în bazin!!! Ca să va dați seama cum fac unii bani, pierderea brățării costă 200 de lei!!! Pe buune!!! Că o fi din aur!!! După ce-am plătit, mi se spune că nu pot pleca până nu completez un formular, dar că să aștept să vină șeful cu formularele, că numai el are… și aștept degeba vreo 15 minute. Domnișoară, îI spun casierei plictisite, v-am plătit paguba, asta e, lăsați-mă să plec, mă grăbesc…Nu, nu așteptați.

Nu aveți voie să plecați, chem paza. Și văd cum vin spre mine două namile care, nici una nici două, mă înconjoară și blochează ușile: nu plecați nicăieri, că nu vrem noi!!! Semnați formulaarul!!! Pe bune, mai nătărăilor, n-aveți dreptul să mă rețineți voi, că nu sunteți de la poliție, v-am plătit brățara, lăsați-mă în pace… și ei nimic, continuau să tragă de mine sub privirile speriate ale copiilor. În fine, după vreo alte 10 minute de ceartă cu namilele reușim să deblocăm ușa și să plecăm!!!

DRAMA DIN SPATELE ZÂMBETULUI! DE CE BOALĂ CRUNTĂ SUFERĂ BIANCA DRĂGUȘANU

Și uite așa au reușit să-mi strice ziua, dar și eu o să le stric viitorul, că n-o să mă mai duc niciodată acolo și dacă or fi și alții că mine… ca mine să pățească!!! Să le fie rușine pentru modul urât în care se poartă cu clienții!!!”, a scris pe internet, supărată, Adriana Bahmuțeanu.

Citeşte mai multe despre:   adriana bahmuteanu