Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Niciun sezon „Românii au talent" fără SCANDAL! Fizioterapeutul de la «Românii au talent» este în viaţa reală prim tenor. Cine l-a dat de gol (FOTO)

Niciun sezon „Românii au talent" fără SCANDAL! Fizioterapeutul de la «Românii au talent» este în viaţa reală prim tenor. Cine l-a dat de gol (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 18 Mar 2019, 11:10

Adrian Dumitru a povestit în cadrul emisiunii „Românii au talent”, că a absolvit Kinetoterapie şi deşi şi-ar fi dorit o carieră în muzică nu şi-a permis-o pentru că nu ar fi avut bani.

Însă, concurentul le-a servit tuturor o mare minciună, fiind în viaţa reală un tenor apreciat, angajat al Operei Naţionale, potrivit click.ro.

Bărbatul şi-a început povestea timid şi a punctat că nu a avut bani să facă muzică, pentru a-i impresiona pe juraţi.

Ciudat este că nici când a fost întrebat unde cântă, el nu a suflat o vorbă despre actualul lui loc de muncă, jucându-şi rolul exemplar. 

„Sunt Adrian Dumitru, am 34 de ani și sunt din București. Sunt liber profesionist, freelancer, nu sunt angajat nicăieri, pot să spun că sunt șomer. Ca profesie, am absolvit Kinetoterapie, dar nu profesez pentru că am ales muzica. Am ales să fac asta și din cauza problemei pe care o am, o hemipareză facială.” “Unde cântați?” - a întrebat Andra. “Colaborez cu diverse instituții”. “Spitale…”, a glumit Andi.

Adrian Dumitru nu l-a contrazis pe jurat: “Ceva de genul ăsta”, a fost replica lui. Atitudinea lui pe scenă nu a trădat că ar fi obișnuit cu un asemenea cadru.

Fâstâcit și emoționat, chiar i-a făcut pe Mihai Petre și pe Andra să-și dea coate și să spună că a uitat textul. I-a lăsat fără replică atunci când a început să cânte.

„Ori ești aterizat cu pluta, ori ești șmecher. Eu cred că ești șmecher și că știai ce faci, cred că ai făcut și ceva studii”, a fost replica lui Florin Călinescu, însă Adrian nu a recunoscut nimic. S-a rezumat doar să mulțumească pentru aprecierile venite din partea juriului și a omis voit să spună este colaborator permanent la Filarmonica George Enescu, așa cum apare și pe site-ul instituției.

“Neputându-mi permite să dau la Conservator, să mă pregătesc, pentru că presupune lecții particulare care nu sunt ieftine, am ales să dau la Kinetoterapie. Acum cânt la Biserica Icoanei, în cor. Să cânt la biserică m-a ajutat foarte mult. Dumnezeu nu rămâne dator niciodată. (...) Sunt emoționat. Așa se întâmplă de fiecare dată când este o premieră pentru mine. Acest concurs este o premieră", a spus, emoționat, tenorul.

Juraţii au fost foarte atenţi la el, de când a intrat pe scenă şi până când a terminat de cântat.

„Suntem privilegiați să vă privim din cele mai bune locuri. Când ai intrat, am avut senzația că ți-ai uitat textul. Aveai o privire pierdută. Ești extrem de talentat, a sunat foarte bine și îți mulțumesc pentru surpriză”, i-a transmis Mihai Petre la sfârșitul momentului. Andi Moisescu a completat în aceeași notă: “Ești o emblemă. Asta înseamnă «Românii au talent»: oameni care se pregătesc o viață întreagă pentru o meserie respectabilă, dar o pasiune este cea care le arată chemarea adevărată. Asta înseamnă emisiunea aceasta: să vii de nicăieri și să ajungi departe uimindu-ne. Avem planuri mari cu tine”.