Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Încă o adolescentă DISPĂRUTĂ! Mama ei a primit un telefon de la un bărbat! REACȚIA HALUCINANTĂ a autorităților!

Încă o adolescentă DISPĂRUTĂ! Mama ei a primit un telefon de la un bărbat! REACȚIA HALUCINANTĂ a autorităților!

Un articol de: Alexandra Cismaru - 29 Iul 2019, 08:54

Adolescenta din imagini se numește Milena Maria Gavrilă, are 14 ani și este din comuna Pârscov, județul Buzău. Ea a dispărut în urmă cu mai bine de două săptămâni, iar părinții și apropiații o caută încontinuu și speră că o vor găsi în viață. Dispariția adolescentei a fost reclamată de părinți la poliție, iar unul dintre oamenii legii i-a oferit o explicație halucinantă tatălui copilei.
RĂMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU! INEVITABILUL S-A ÎNTÂMPLAT!

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Milena Gavrilă a dispărut de acasă, iar de atunci și până în prezent, nimeni nu a reușit să o găsească sau măcar să vorbească cu ea. Părinții ei au reclamat dispariția la poliție, potrivit cancan.ro.

A MURIT VASILE STOICA! A FĂCUT INFARCT! ROMÂNIA, ÎN LACRIMI!

La scurt timp de la acest moment, mama adolescentei a primit un telefon de la un individ care locuiește într-un alt sat din Buzău și care a anunțat-o că fiica ei nu se mai întoarce acasă. În cadrul unui interviu, tatăl fetei a mai precizat că a anunțat dispariția fetei la poliție, însă a fost anunțat de agenți că “trebuie să accepte situația”.

ADIO, CLEOPATRA STRATAN! LUMEA ARTISTICĂ E ÎN STARE DE ȘOC! (FOTO)

“De două săptămâni nu știu nimic de fiica mea. Milena a fost coruptă de acest individ. El a spus că a întreținut relații intime cu fata și cu toate astea este liber. M-a amenințat că are relații în Poliție. Chiar șeful de post mi-a spus că trebuie să accept situația, că nu am ce să fac”, a declarat Florin Gavrilă.

Dacă ați văzut-o pe Milena Gavrilă sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată secție de poliție sau apelați 112!

Conform datelor oficiale furnizate de Poliţia Română, în acest moment sunt 512 copii daţi dispăruţi la noi în ţară. Dintre ei, 298 sunt fete, iar 214 băieţi.

În unele situaţii, dispariţiile sunt semnalate de mai bine de 13 ani, iar cazurile nu au fost nici acum rezolvate. La adulţi, numărul dispăruţilor în România este şi mai mare, de peste 2.000. Recent, statisticile arătau că, în total, circa 2700 de persoane sunt date dispărute în România, adulţi şi copii.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Luiza  -   Milena