Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cuplul MOMENTULUI în muzica românească! Celebrii artiști trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor: „Suntem împreună din luna noiembrie”! (FOTO)

Cuplul MOMENTULUI în muzica românească! Celebrii artiști trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor: „Suntem împreună din luna noiembrie”! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Mar 2019, 20:52

Adina Simona Popovici și Mihai Sicoe, doi cunoscuți intrepreţi din muzica populară, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor.

S-au întâlnit la diferite evenimente, s-au îndrăgostit, iar, de aproape 5 luni, au o relaţie deja sudată, potrivit cancan.ro.

 „L-am cunoscut pe Mihai, în luna august la Cluj-Napoca. Aveam evenimente diferite dar în săli apropiate, vorbisem pe rețelele de socializare înainte cu câteva luni, dar nu am avut ocazia să ne întâlnim până atunci, ne-am întâlnit în fiecare pauză de la cântat și am continuat să vorbim. Suntem împreună din luna noiembrie și ne iubim pe zi ce trece tot mai mult! La Mihai îmi place tot, m-a atras tot. Este un om modest, corect, perfectionist și are un suflet minunat! Este cel mai bun și frumos bărbat pe care l-am cunoscut. Discutăm foarte mult despre viitorul nostru, ne dorim să ajungem să ne căsătorim, dar în același timp nu vrem să grăbim lucrurile. Avem încredere în dragostea pe care ne-o purtăm și sperăm să ne unim destinele și în fața lui Dumnezeu, să formăm o familie pe viitor. Acum lucrăm la o piesă împreună, primul nostru cântec, de aceea nu ne grăbim să-l facem pentru că dorim să aducem ceva frumos în fața publicului care ne iubește și ne apreciază. Vom merge împreună la concerte, dar va fi mai greu pentru anul acesta și anul viitor să cântăm împreună pentru că avem evenimentele luate separat, dar atunci când suntem disponibili ne face o mare plăcere să cântăm împreună. Primul eveniment pe care l-am avut împreună a fost anul trecut în Spania, în 1 Decembrie. Lângă Mihai radiez de fericire. Cântările sunt mai frumoase, mai ușoare și parcă nu aș dori să se mai termine evenimentul atunci când sunt lângă el, lângă omul pe care-l iubesc”, a declarat Adina Simona Popovici.

Adina Simona Popovici este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de muzica populară din Cluj-Napoca.

„Mi s-o spart oglinda aseară” este unul dintre cele mai ascultate cântece ale ei din Ardeal. Mihai Sicoe este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzica de petrecere și populară din Alba Iulia. Hit-urile „Prințul din castel” și „Pleacă iubire” i-au adus un mare succes îndrăgitului cântăreț.