Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Adevărul din spatele zvonurilor potrivit cărora Brad Pitt și Margot Robbie au o relație amoroasă

Adevărul din spatele zvonurilor potrivit cărora Brad Pitt și Margot Robbie au o relație amoroasă

Un articol de: Adela Iacob - 23 Mai 2020, 18:58
sursa Foto: frisky.com Vedete

Au apărut mai multe speculații conform cărora Brad Pitt ar avea o relație cu Margot Robbie. Momentul în care au luat naștere zvonurile este reprezentat de filmările pentru celebrul film Once Upon A Time in Hollywood. Însă, Gossip Cop, o publicație care se ocupă cu verificarea zvonurilor legate de vedete, a descoperit că cei doi mari actori nu sunt împreună.

„Brad Pitt și Margot Robbie petrec mult timp împreună”

Se speculează că Brad Pitt și Margot Robbie ar trăi împreună o poveste de dragoste. Tabloidul Star afirma pe 16 mai 2019 că Brad Pitt și Margot Robbie au flirtat în timpul filmărilor de la Once Upon A Time in Hollywood. De aici până la întețirea zvonurilor nu a mai fost decât un pas.

 

„Brad și Margot petrec mult timp împreună deoarece își promovează filmul. În timp ce producătorii vor ca între ei doi să existe chimie pentru a atrage publicul, nu ar fi o problemă pentru Margot să se creadă că sunt împreună”, a declarat o sursă care nu și-a dezvăluit identitatea.

Tot aceeași sursă a mai adăugat că pe Brad Pitt nu l-a interesat că actrița este căsătorit și a continuare să flirteze cu ea. Potrivit speculațiilor, între cei doi actori ar fi ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie. Totuși, informațiile sunt false pentru că Margot Robbie își iubește partenerul și este foarte fericită alături de el. actrița s-a căsătorit cu producătorul de film Tom Ackerley în secret în anul 2017.

Margot Robbie chiar nu ezită să publice constant pe rețelele sociale imagini cu soțul. În altă ordine de idei, Brad Pitt a tot declarat că își dorește să se implice mai mult în creșterea copiilor săi, decât să se aventureze într-o altă relație amoroasă, având în vedere despărțirea de Angelina Jolie.

Pentru a afla mai multe despre acest subiect, Gossip Cop a luat legătura cu purtătorul de cuvânt al lui Brad Pitt, care a confirmat că zvonurile sunt false. Tot publicația Star spunea prin septembrie 2018 că Tom Ackerley ar fi „îngrijorat” de chimia dintre Margot Robbie și Brad Pitt. Ulterior, această informație a rezultat a fi falsă.

 

Cu o săptămânâ înainte de apariția acestei știri, o publicația Life & Style dezvăluia că Tom Ackerley ar fi cu ochii pe Brad Pitt. Și această informație a rezultat a fi falsă. Nu existau dovezi suficiente pentru a fi susținută.

 

Mesajul lui Brad Pitt pentru studenții Universității de Stat din Missouri

 

Brad Pitt le-a făcut o surpriză studenților de la Universitatea de Stat din Missouri care vor absolvi anul acesta. Din cauza pandemiei de coronavirus, tinerii care pun punct unei frumoase perioade din viața lor au fost nevoiți să găsească alte moduri în care să sărbătorească absolvirea.

În acest context, celebrul actor a vrut să le transmită un mesaj studenților absolvenți de la Universității de Stat din Missouri

„Bună, tuturor! Aici este Brad din izolare care transmite salutări tuturor absolvenților de la Universitatea de Stat din Missouri. Trebuie să fie foarte ciudat să faceți asta într-o perioadă atât de dificilă, dar vreau să știți că vă sprijinim cu toții  și pariem că veți face din această lume un loc mai bun. Vă dorim tot ce este mai bun în viitorul vostru. Ați reușit! Așa că bucurați-vă. Gândiți la nivel înalt și încă o dată, felicitările mele pentru tot”, le-a transmis celebrul actor Brad Pitt absolvenților de la Universitatea de Stat din Missouri.

Citeşte mai multe despre:   brad pitt  -   margot robbie