Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Adelina Pestrițu, confirmată cu COVID-19! „Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei”

Adelina Pestrițu, confirmată cu COVID-19! „Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei”

Un articol de: Andrei Ștefan - 02 Sep 2020, 14:27
Foto: Adelina Pestrițu / Facebook Galerie foto (2) Vedete

Adelina Pestritu a fost confirmată cu COVID-19, după ce a intrat în contact cu o persoană pozitivă. Vedeta a povestit cum s-a infectat, cu lacrimi în ochi.

 

Adelina Pestrițu, confirmată cu COVID-19

 

Aflată în parcarea unui spital, așteptând să fie internată, Adelina a mărturisit că primele simptome apărute au fost pierderea gustului și a mirosului.

Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. 

Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent.

Nu am știut că persoana respectivă este infectată cu Covid. Eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Am mâncat o ciocolată și simțeam că mănânc hârtie. Starea mea de sănătate este deocamdată bună. Asta e. Nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Vreau să va mai spun un lucru: îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei dar am încredere că totul va fi bine”, a mărturisit Adelina Pestrițu, cu lacrimi în ochi.

După postarea videoclipului, vedeta a mai încărcat o poză pe internet, cu un mesaj optimist.

Nu-mi place situația, dar așa e în viață. Oricât te fereșți de ceva, ti se poate întâmpla. Virusul nu iartă pe nimeni, se pare. Sunt aici, chiar dacă mai puțin activă, dar simt că vor veni și zile mai bune”.

 

Primele declaraţii de pe patul de spital

 

Aflată în spital, vedeta le-a mulţumit fanilor pentru mesajele de încurajare și le-a povestit mai în detaliu prin ce a trecut:

Dragii mei, știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață, trecem prin toate, le ducem pe toate, ne mobilizăm și avem grijă, încât să rămânem sănătoși indiferent de încercările vieții.

Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc, că ar trebui totuși să merg să mă odihnesc, am pus totul pe baza faptului că muncesc foarte mult și că poate căldura de afară m-a făcut să mă simt așa, dar ulterior am simțit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult și am luat decizia să mă testez. Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros, nu a fost o senzație pe care am avut-o gust, totul s-a întâmplat treptat.

Mi-am făcut o cafea, am pus două lingurițe de miere și mi-am dat seama că începe să dispară gustul treptat, am mirosit cel mai puternic parfum din baie și mi-am dat seama că mirosul își face dispariția.”, a spus Adelina Pestrițu.

Citeşte mai multe despre:   adelina pestritu