Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Adela Popescu, despre provocările vieții de mamă: „Era mai ușor înainte, dar nu era la fel de frumos”

Adela Popescu, despre provocările vieții de mamă: „Era mai ușor înainte, dar nu era la fel de frumos”

Un articol de: Adela Iacob - 20 Iul 2020, 12:06

Adela Popescu se bucură de admirația multor oameni. Prezentatoarea TV este foarte iubită și îndrăgită. Soarta i-a surâs de multe ori, dar cea mai de preț comoară o reprezintă cei doi copii ai ei. Rolul de mamă presupune multe provocări, dar și foarte multe satisfacții, iar o îmbrățișare din partea propriilor copii o face pe Adela Popescu să uite de toate grilile din lume și de toată oboseala unei zile încărcate. De asemenea, aceasta a mai vorbit și despre motivul pentru care preferă să nu îi expună prea mult pe cei doi băieți ai săi pe rețelele sociale.

 

Adela Popescu, despre viața cu doi copii

 

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună doi fii, pe Andrei și Alexandru. Actrița a mărturisit că viața cu doi copii este o provocare, însă, în ciuda faptului că era mai ușor înainte, aceasta recunoaște că este mult mai frumos acum. De asemenea, Adela Popescu afirmat că Andrei și Alexandru sunt foarte diferiți.

„Este o provocare, clar. Aș putea spune că era mai ușor înainte, dar nu era la fel de frumos. Sunt foarte veseli amândoi și asta mă face și pe mine să am o stare bună, în ciuda oboselii. Este foarte frumos și pentru că sunt foarte diferiți: Alexandru vorbește foarte mult, iubește tot ce ține de artă – să i se citească, să învețe cântecele -, în schimb lui Andrei îi place să danseze”, a povestit Adela Popescu pentru revista Viva.

Adela Popescu, despre viața cu doi copii

Adela Popescu a mai vorbit și despre relația dintre cei doi copii ai ei. Aceasta a afirmat că, atunci când sunt amândoi acasă, se mai ceartă pe jucării, însă, dacă un alt copil încearcă să îl supere pe Andrei, Alexandru își ia rolul de frate mai mare în serios și îi sare în ajutor.

„Când sunt amândoi acasă, mai apar momente de agitație: se ceartă pe jucării, Andrei își cere drepturile, îl mai mușcă! (zâmbește) Însă ce e foarte frumos, e cum se apără Alexandru, care îi spune: 'Lasă-mă, micuțule bebeluș, în pace'. Dacă suntem în afara casei și vreun alt copil ridică tonul la Andrei sau îi ia mașinuța, imediat Alexandru îi ia apărerea și îi spune: 'Te rog să te porți frumos cu frățiorul meu mai mic'… mor de drag când îl aud”, a mai mărturisit Adela Popescu.

 

De ce nu își expune Adela Popescu copii pe rețelele sociale

 

Mai multe vedete adoră să pună poze cu copiii lor pe rețelele sociale, însă Adela Popescu și Radu Vâlcan publică mai rar vreo fotografie sau vreun filmuleț în care să apară și cei doi, iar atunci când fac asta, preferă să nu le arate chipul copiilor. Întrebată de ce evită să își expună copii, actrița a răspuns:

„Să știi că am primit întrebarea asta de mai multe ori și nu știm să răspundem la ea. Nu ne este teamă de energia care s-ar abate asupra lor sau de faptul că sunt prea mici și nu ar fi de acord să apară pe rețelele de socializare. Pur și simplu, este ceva ce simțim și eu și Radu. Nu a venit din ceva ce putem verbaliza, dar nu simțim că este cazul să îi arătăm mai mult. Nu cred că este greșit să postezi poze cu cei mici, dar așa suntem noi”, a afirmat prezentatoarea TV pentru sursa citată mai sus.

Adela Popescu, despre viața cu doi copii

Citeşte mai multe despre:   adela popescu  -   copii