Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ți se face pielea de găină! Adda, MESAJ CUTREMURĂTOR pentru fani: Am plâns...

Ți se face pielea de găină! Adda, MESAJ CUTREMURĂTOR pentru fani: Am plâns...

Un articol de: Stirescu.ro - 18 Feb 2019, 16:52
Foto: Youtube Vedete

Cântăreața Adda lucrează la un nou proiect în care se folosește de poveștile de dragoste ale fanilor săi pentru a crea o piesă.

Artista a citit sute de povești, unele mai triste, iar altele mai fericite, ba chiar și despre iubiri ascunse.

Se pare că emoțiile transpuse de fani în mesajele lor au atins sufletul Addei și au făcut-o să le trimită acestora la rândul ei un mesaj.

„Mă bucur că am reușit să oferim un final fericit mai multor cupluri și să aducem aproape oameni care, deși aveau sentimente, le era frică să le împărtășească. Pentru mine și echipă, acest rol a fost mai mult decât o provocare, a fost un traseu muzical și un drum plin de momente amuzante, tensionate și uneori poate grele. Am râs și am plâns atunci când citeam cele aproape 2000 de povești de dragoste. Ne-au copleșit diverse stări, de la melancolie, la bucurie, iar uneori am fost uimiți de ce povești de dragoste au avut parte anumite persoane. Vrem să vă mulțumim că ați fost atât de răbdători și v-ați implicat în această campanie, care poate v-a scos din zona de confort și v-a făcut să îmi dezvăluiți cele mai triste amintiri” a scris Adda, pe contul ei de Instagram.