Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ACUZAȚII GRAVE pentru RĂZVAN CIOBANU. Ce ar fi furat designerul + PRIMELE SALE DECLARAȚII

ACUZAȚII GRAVE pentru RĂZVAN CIOBANU. Ce ar fi furat designerul + PRIMELE SALE DECLARAȚII

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Mar 2019, 11:24

Răzvan Ciobanu dă explicații în scandalul în care este acuzat de furt. Designerul s-a lăsat cu o plângere pe Facebook cum că și-ar fi însușit un ceas scump.


"Am fost prieteni timp de opt ani de zile, consideră că ajutorul nu a fost reciproc, ci mai mult din partea mea. Eu cumpăr foarte multe haine de la el. Este adevărat că le luam pe caiet, dar nu am întârziat cu plăţile. Era un prieten, nu un amic. M-am dus eu într-o seară la el în magazin, fusesem puţin supărat pe el, s-a bucurat că ne-am văzut. Am luat acasă o pereche de pantofi să îi probez.

A doua zi m-am dus înapoi şi am stat cu ei vreo patru ore. Am probat haine, pentru că toate pe care le am sunt mari. Am probat haine în bucătărie, probam acolo pentru că eu nu port lenjerie şi este un magazin în care vin femei. Eram în toaletă pe la opt şi un sfert. M-a strigat că a dispărut un ceas de pe masă din bucătărie. El de foarte multe ori mi-a lăsat mie ceasuri să le arăt.

Nu înţelegeam cum mă acuză că i-am furat ceasul. (...) Eu i-am spus că pot merge şi la detectorul de minciuni. Cea mai umilitoare scenă a fost: ceasul este pe tine! Te rog să te dezbraci. I-am spus că mă dezbrac dacă asta îl calmează", a spus Răzvan Ciobanu. 
 

Citeşte mai multe despre:   razvan ciobanu