Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Actorul Cristi Iacob, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTORE! “Am mirosit două săptămâni a mort. Este destul de sinistru”

Actorul Cristi Iacob, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTORE! “Am mirosit două săptămâni a mort. Este destul de sinistru”

Un articol de: Andrei Ștefan - 13 Noi 2019, 22:17

Actorul Cristi Iacob (51 de ani) a povestit în cadrul unui interviu lucruri puțin știute despre viața sa personală, dar și despre cariera de artist.

ȘOC ȘI GROAZĂ LA MORMÂNTUL LUI ARSENIE BOCA, DUPĂ CE A REFUZAT SĂ SE ÎNCHINE! CE A URMAT E HALUCINANT

„Trebuie să trăiești viața ca viața, și meseria ca meseria. Nu am un program normal, în general, un artist are un program zăpăcit. Nopți nedormite și tot soiul de chestii. Toată lumea spune că este o meserie de tupeu, mie îmi vine să le dau un pumn în nas în secunda doi. Pentru că este o meserie de hipersensibilitate, nu este de tupeu. Altfel orice derbedeu ar fi actor. Nu! Se face cu mult sacrificiu intern, mental, sufletesc. 

Pentru că altfel nu ai cum, nu plânge. Ca și umorul. Dacă îi dai un umor de proastă calitate râde ca un idiot și după aceea te plângi ca ai idioți în sală. Nu! Tu i-ai făcut idioți. Dacă ai un umor de bună calitate, oamenii se bucură de el, se bucură de faptul ca nu e prost, că nu-ți bagi degetele în diverse găuri ca să râdă și faci apel la inteligența lui. 

TRAGEDIA MOMENTULUI! LACRIMI PENTRU MAREA ACTRIȚĂ! TOATĂ ȚARA PLÂNGE! DA, ESTE VORBA DESPRE...

Pentru că este un public inteligent, oamenii care vin la teatru au un IQ  și, în general, românii… pentru că poporul român a fost 50 de ani, cât a fost sub jug, a fost una din principalele distracții… teatrul. Si acum e cea mai ieftină distracție: cu 30 de lei vezi o chestie. Cu iubita nu poți să ieși în oraș, cel putin în Centrul Vechi n-ai cum. Te duci și vezi niște oameni vii pe care i-ai văzut la televizor sau pe care îi iubești”, a declarat actorul pentru Ciao!

„Am avut entorse, degete rupte, dar astea n-au contat niciodată. Am mirost două săptămâni a mort. Grăsimea aia umană lăsa o chestie care se împregnează în piele. Este destul de sinistru. În meseria asta nu trebuie să ai un psihic labil pentru că o iei razna. Pentru că ești pus în niște situații… Atunci regizorul mi-a zis “Vrei prim plan, te bagi în aia. Nu vrei prim plan, te dublez”. Si am zis “nu mă dublează nimeni”. Și atunci am filmat prim planul respectiv”, a povestit vedeta despre filmul „15” al lui Sergiu Nicolaescu, în care s-au tras câteva cadre într-un crematoriu.

DOLIU ÎN CINEMATOGARAFIE! TÂNĂRA ACTRIȚĂ A MURIT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP! MILIOANE DE FANI SUNT ÎN DOLIU

„Nu mi-e frică de moarte, în primul rând. Consider viața o anticameră a unei eternități. N-am cum să nu cred în Dumnezeu, n-am cum, nu pot. Există ceva și le ai de acolo de undeva. Talentul este un dar de la Dumnezeu, nu faci tu lucrurile, ți se dau și atunci… trebuie să nu-ți bati joc de ele. E foarte simplu. 

Nu sunt habotnic, Ferească Dumnezeu, habotnicia nu e bine la nimic. Dar nu ai cum să nu accepți miracolul care este zilnic. Este zilnic, în fiecare clipă. Și dacă nu te raportezi la lucrurile bune, și te raportezi la lucrurile rele, atunci te duci spre ele. Adică… nu e vina verii, ea a fost la fel de frumoasă, dacă tu n-ai fost atent.. și ai fost atent să-ți construiesti nu știu ce vilă, ea – vara – tot acolo a fost. Te-a așteptat. Dar a trecut. 

Așa este și cu iubirea, și cu gingășia. Toți facem sex. Nu! E un lucru mecanic atât de stupid și de dobitocesc. Unii spun… am avut 20 de femei! Păi, de ce 20 de femei? Pentru că nu stă nimeni cu tine, măi, băiatule! Nu ești bun, ești prost. Ești foarte prost! Nu rămâne nimeni cu tine pentru că totul e mecanic. Pentru că este “consumerismul” ăsta care ne omoară. Și nu ai timp! Trece viața pe lângă tine și te trezești bolnav de cancer și te întrebi “băi, ce am făcut eu viața asta? Și Poc!”. Te trezești târziu. Și nu chestie de morbiditate, dar trebuie să o iei ca atare. Și trebuie să te pregătești. Ăsta e marele drum”, a continuat actorul pentru sursa mai sus citată.

ADIO, RONA HARTNER! FANII NU O VOR UITA NICIODATĂ! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ

„Prima oară când învățasem să scriu… ziceam că vreau să fiu bufon. Apoi, cu medicina… da, am făcut, în liceu, practică la morgă. Am fost olimpic la anatomie, eram bun. Din cauza sistemului n-am mai vrut să fac asta. La un moment dat, când am mers la olimpiadă la faza pe județ sau pe regiune, nu mai știu exact, am făcut o teză foarte bună, tăiasem lucrurile respective, cu mâna mea, bulbul rahidian. 

DRAMA NEȘTIUTĂ A LUI NETI SANDU! A VORBIT DESPRE CEA MAI MARE DURERE! ''ESTE INIMAGINABIL CÂTĂ SUFERINȚĂ AM PUTUT SUPORTA''

Știam cum arată, le-am desenat eu, după mintea mea. Și mi-au pus nota 4 și ceva. Și m-am dus să întreb – eu, de obicei, nu contest – dar am făcut un efort… gândindu-mă că persoana care m-a notat e mai inteligentă decât mine. M-am dus să întreb ca să vad ce am greșit. Și mi-a zis “Nu, este perfectă”. Și spun “păi și de ce am 4,45?”. Și-mi spune “Pentru că nu este ca în carte”. Atunci m-am enervat. 

Adică dacă e unul care a scris într-un manual… și e o aberație acolo, trebuie să o scriu doar pentru că este în manual? Înseamnă că voi nu aveți nevoie de specialiști, de oameni care se devotează lucrurilor, ci aveți nevoie de un soi de turmă, de haită pe care o mânați ici și colo. Și m-am îndreptat către actorie, sunt copil de plasticieni, am făcut și sculptura. Am luat din prima la actorie, m-a ajutat Dumnezeu”, a declarat Cristi Iacob despre primele meserii pe care le avea în vedere, până să ia drumul actoriei.

Citeşte mai multe despre:   cristi iacob