Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Rapperul Aaron Carter așteaptă primul copil, la scurt timp după ce iubita lui a fost eliberată din arest pentru violență domestică

Rapperul Aaron Carter așteaptă primul copil, la scurt timp după ce iubita lui a fost eliberată din arest pentru violență domestică

Un articol de: Adela Iacob - 24 Apr 2020, 16:10

Aaron Carter a anuțat  că iubita Melanie Martin este însărcinată cu primul lor copil.

Cântăreațul în vârstă de 32 de ani, a dat vestea cea mare marți, pe Instagrama Live, declarând: „Așteptăm un copil!”

Carter a arătat și un test de sarcină pozitiv și a adăugat: „Voi fi sigur un tată ocupat. Aacesta este anunțul oficial. Suntem însărcinați”, a spus Carter.

 Carter a discutat cu fanii pe marginea subiectului: „Acest copil este ceea ce ne-am dorit amândoi și o să ne ocupăm de el împreună”, le-a spus admiratorilor. 

“Sunt concentrat doar pe viitor și vreau să fiu un tată bun. Sunt concentrat, am o carieră muzicală solidă și turnee, propria linie vestimentară. Nu trăiesc doar pentru muzică.  Familia este cea mai importantă pentru mine.”

Viitori părinți au început relația în ianuarie, iar Martin s-a mutat cu el imediat. El și-a tatuat numele ei pe față în martie.

 

Tânăra mămică a fost arestată recent pentru violență

 

Vestea a venit la doar câteva săptămâni după ce Melanie Martin a fost ridicată de poliție pentru violență domestică și după ce Carter și-a tatuat numele ei pe față. Aaron a acuzat că iubita lui l-a zgâriat, iae martorii au mărturisit că avea urme pe corp.

Influencerița Melanie a fost arestată câteva zile și eliberată pentru o cauțiune de 50,000 de dolari.  

 

Arron Carter este cunoscut ca fiind o persoană extrem de violentă, iar familia se teme de el

 

La sfârșitul anului trecut, doi dintre frații au cerut ordine de protecție împotriva lui Aaron, pretinzând că se tem de el.

Carter a primit ordin judecătoresc să predea armele pe care le deținea, dupa ce sora lui gemana Angel a primit un ordin de protecție valabil un an întreg, din cauza violențelor.
Potrivit presei intrenaționale, Carter și-a ieșit din minți la proces și a inceput sa țipe la judecator și a amenintat că își va cumpăra și mai multe arme.

În ziua următoare, un judecător i-a acordat, de asemenea, fratelui său de Backstreet Boys, Nick Carter, 39 de ani, un ordin de restricție de un an împotriva lui Aaron.

Nick pretindea că Aaron îi mărturisise gândurile lui de a ucide soția însărcinată și copilul nenăscut.

 

 

Aaron Carter a fost un copil-minune

 

Carter și-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani, când a început să cânte pentru Dead End.

Carter a cântat pentru prima dată singur la Berlin, în martie 1997 în deschiderea concertului Backstreet Boys, chiar dacă avea doar 9 ani atunci.

În 2004 el a jucat în filmul Fat Albert.

Citeşte mai multe despre:   aaron carter