Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Mihai Gruia Sandu a lăsat trecutul în urmă, iar acum are o relație specială cu cine nu se aștepta: ”Ei vin și varsă pe mine toate problemele lor, dar le dau și eu pe ale mele”

Mihai Gruia Sandu a lăsat trecutul în urmă, iar acum are o relație specială cu cine nu se aștepta: ”Ei vin și varsă pe mine toate problemele lor, dar le dau și eu pe ale mele”

Un articol de: Adela Iacob - 08 Noi 2019, 18:48

Actorul Mihai Gruia Sandu a lăsat în urmă trecutul dureros și își vede de viață alături de mamă, sora și studenții săi, scrie libertatea.ro. 

BOMBĂ ÎN TELEVIZIUNE! SIMONA GHERGHE ȘI-A LUAT ADIO! ANTENA 1 A FĂCUT ANUNȚUL!CE S-A ÎNTÂMPLAT CU VEDETA TV

“Da, țin legătura cu copiii, deși ei în momentul acesta nu prea sunt în țară. Dar s-a inventat telefonul, WhatsApp-ul. Nu știu unde sunt urmele mele și pe ce calcă ei, dar prima mea născută această meserie o face, doar că o face în Anglia. Nu am timp să mă duc în Anglia să văd ce face și nici bani”, a spus actorul.

ACESTA E FINALUL: CRISTIAN POMOHACI, LA PUȘCĂRIE! INFORMAȚIA DESPRE PREOTUL ACUZAT DE PEDOFILIE A FOST CONFIRMATĂ

În prezent, îndrăgitul actor împărtășește necazurile și bucuriile vieții cu câteva rude, care au avut o prezență constantă în viața lui.

CUTREMURĂTOR: MIRABELA DAUER A CEDAT! TOCMAI A FOST FĂCUT ANUNȚUL. FANII SUNT ÎN LACRIMI

“În primul rând, am o mamă care, săraca, este paralizată de 17 ani și care îmi ține cont de tot și mă urmărește. Eu nu am televizor, nu mă uit la televizor, dar îmi spune ea tot, că, neputând să se miște, se uită la televizor pe toate posturile și știe tot: artă, politică, documentare. Așa că îmi face o informare politică perfectă. Și artistică la fel”, a mărturisit actorul, 

BOMBĂ ÎN TELEVIZIUNE! SIMONA GHERGHE ȘI-A LUAT ADIO! ANTENA 1 A FĂCUT ANUNȚUL!CE S-A ÎNTÂMPLAT CU VEDETA TV

Celelalte persoane dragi, cu care vorbește des, sunt sora lui și fiul acesteia.

“Am un nepot care tocmai a terminat Arhitectura și care a stat lângă mine tot timpul, mai mult decât copiii mei”, a explicat actorul.

ANNA LESKO NU MAI ARE LIMITE! ȘI-A SCOS SÂNII LA ÎNAINTARE ȘI A LANSAT PROPUNEREA DEOCHEATĂ: ‘SĂ TE FRECE ALTCEVA...’ (GALERIE FOTO INCENDIARĂ)

De asemenea, “Arlechino” găseste sprijin sufletesc și în studentii săi de la UNATC.

“Paradoxal, am și foarte mulți studenți care îmi sunt confidenți, ei vin și varsă pe mine toate problemele lor, dar le dau și eu pe ale mele ca să facem un schimb cvasiechitabil”, a mai povestit Mihai Gruia Sandu.
 

 

Citeşte mai multe despre:   mihai gruia sandu