Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Adevărul despre accidentul lui Selly. Cui a vrut vloggerul să dea o lecție

Adevărul despre accidentul lui Selly. Cui a vrut vloggerul să dea o lecție

Un articol de: Adela Iacob - 21 Aug 2020, 22:36

Selly și-a înscenat cel mai recent accindent rutier. Vloggerul a vrut să se răzbune pe jurnaliști, din cauza faptului că, cu puțin timp în urmă au dat o știre falsă despre el, dar și să demonstreze neprofesionalismul presei și cât de ușor iau de bună o informație neverificată. 

 

 

Selly, supărat că România Tv a dat o știre falsă despre el, iar familia lui s-a speriat

 

Totul a fost dat în vileag chiar de el, în cel mai recent filmuleț postat pe Youtube. Vedeta a spus că a regizat scena accidentului ca să-i pună la punct pe cei de la România TV. Cântărețul s-a supărat din cauza faptului că acest post de televiziune a folosit o filmare în care Selly se hârjonea cu Dorian Popa, pe care au dat-o la televizor, ca și când, în apartamentul vloggerului a izbucnit un scandal monstru. Apropiații artistului s-au sperita când au văzut la televizor ca băiatul are probleme, ceea ce era fals. 


"Am făcut acestă filmarea în urma unei chestii 100% reale și greșite pe care am pățit-o. Eram la mre acum vreo două săptămâni și deodată mă sună proprietarul apartamentului în care stau in chirie. Mă sună mega panicat: 'Selly, ce faci, esti bine, ce se întâmplă în apartamentul meu?' M-a luat complet pe nepregătite. Am deschis televizorul ca să văd această burtieră [ n.r. Urlete în casa lui Selly. Picioare în gură]. Nici n-am înțeles ce se întâmplă. Imediat m-au sunat părinții, toțin panicați, 'Ce s-a întâmplat? Cine a intrat peste tine în casă, cine te-a bătut' toată lumea era mega speriată și panicată și pe bună dreptate. Ce credeți că era în sptele acestei burtiere? Absolut nimic! O știre falsă de la cap la coadă. Pur și simplu o minciună prezentată drept adevăr în fața a sute de mii de oameni", a povestit Selly în videoclip.

 

 

Cum și-a înscenat Selly accidentul

 

Vloggerul a povestit că mașina a fost modificată pe calculator ca să pară lovită, după un scenariu regizat chiar de el. 

"Toată filmarea asta este 100% fake. Mașina este un model 3D și totul a fost regizat de mine a fost o glumă. Am făcut-o să vă arăt cât de ușor este să dezinformezi și că nu tot ce vedeți la televizor este adevărat. După ce am terminat de fake-uit videoclipul, l-am urcat pe un cont fals de Youtube... și am dat un mail în care pretindeam ca sunt un copil mic cre tot ce își dodrește e să-i pună si lui numele dacă dă filmarea. Atât a fost de ajuns, ", a povestit Selly. 

 

 

"Accidentul" regizat al lui Selly

 

Imagini cu accidentul regizat al lui Selly au ajuns miercuri pe internet. Din filmare reieșea că tânărul a lovit un semn de circulație dintr-un cartier rezidențial din Capitală, iar un martor a suprins momentele de după ciocnire, cu telefonul mobil. 

Citeşte mai multe despre:   selly