Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ABIA s-a aflat ADEVĂRUL! DE CE a murit, de fapt, Aurelian Preda? Artistul nu s-a stins din cauza cancerului (VIDEO)

ABIA s-a aflat ADEVĂRUL! DE CE a murit, de fapt, Aurelian Preda? Artistul nu s-a stins din cauza cancerului (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 02 Noi 2019, 11:14

Detalii cutremurătoare ies la iveală la trei de la trecerea în neființă a îndrăgitului Aurelian Preda.

Potrivit wowbiz.ro, deși suferea de cancer, moartea i-a fost grăbită artistului de septicemia (infecție generalizată în întreg organismul, prin intermediul sângelui) provocată de un stent care i-a fost montat la inimă, la un spital din București. 

Se pare că atunci când a aflat că nu mai are mult de trăit, Aurelian a pus mâna pe telefon și a chemat cu notar care să îi întocmească testamentul și să îi pună bunurile pe numele fiicei. 

”Aurelian mi-a zis: ”M-au nenorocit cei de la București. Am făcut septicemie”. Evident, atunci m-am cutremurat pentru că știu și eu ce înseamnă lucrul ăsta. Eu, să-l îmbărbătez, zic: ”stai liniștit, peste câte ai trecut tu... treci și peste asta”. Și el atunci a dat din cap și a spus ceva de genul că până aici a fost. Mai mult decât atât, am chemat și un notar să fac testament”, a povestit prietenul lui Aurelian Preda în dosumentarul ”Testament” difuzat la Etno TV, scrie wowbiz.ro.

S-A TERMINAT! ANTONIA L-A ÎNLOCUIT DEJA PE ALEX VELEA! INCREDIBIL DESPRE CINE ESTE VORBA! LA ASTA NU SE AȘTEPTA NIMENI

 

Citeşte mai multe despre:   aurelian preda