Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ABI TALENT e ''REGE PĂ ROMÂNIA'', iar familia conduce MAHALAUA BUZĂULUI! Tatăl său, în RĂZBOI cu CLANURILE ȚIGĂNEȘTI și ANCHETAT pentru FALSIFICARE DE BANI! (VIDEO)

ABI TALENT e ''REGE PĂ ROMÂNIA'', iar familia conduce MAHALAUA BUZĂULUI! Tatăl său, în RĂZBOI cu CLANURILE ȚIGĂNEȘTI și ANCHETAT pentru FALSIFICARE DE BANI! (VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 10 Mar 2019, 12:40

„Abi talent”, noua senzație a internetului, a ajuns numărul 1 pe Youtube!

„Sunt cea mai mare vedetă!”, a spus Abi talent, numărul 1 în trending Youtube, după ce piesa sa, „Rege pă România”, a adunat aproape 7 milioane de vizualizări în 7 zile de la lansare!

„Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred...în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă. Părinții mei sunt foarte fericiți că nu mai depind de ei, financiar. Îmi fac banii mei, mulți. Nu mai stau pe banii părinților, îmi cumpăr hainele de mii de euro din banii mei. Părinții mei nu au foarte mulți bani, e familie normală, decentă. Am cele mai multe like-uri din România, la ultima poză. Figurant nu sunt, înainte eram mai rău. Am multe concerte, lumea mă cere la concerte. Am cântat aproape la toate balurile” a povestit „Abi talent”, pentru „Star Magazin”.

 

Familia tânărului Abi Talent ar „stăpâni” mahalaua Buzăului, iar Julien Panțic, tatăl său, ar fi fost implicat în mai multe scandaluri. 

Suraj, așa cum este cunoscut bărbatul în mahalaua Buzăului, s-ar fi răfuit, în mai multe rânduri, cu clanurile țigănești din Buzău și a fost implicat într-un dosar de falsificare de bani, în care a avut calitatea de suspect, conform CanCan.

„Acum câteva luni a ieșit pe piața muzicală melodia «Papuci Gucci», melodie care m-a pus pe primul loc în trending, acolo unde am și rămas mult timp. Mă ascultă fel și fel de oameni, puști de generală, de liceu și golani. Îmi place asta. Talentul meu nu se referă doar la talentul muzical, eu când zic talent, zic haz, finețe, caracter. De acolo vine numele meu, «Abi talent». Am văzut cum toți youtuberii de la noi din țară au început să facă piese trap și am zis că trebuie să le arăt eu cum se face, să fiu un exemplu de urmat, «king abi»”, a povestit tânărul.

Citeşte mai multe despre:   abi talent  -   youtube