Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete A încetat din viață Smaranda Milu Nemethi. Cancerul a răpus-o pe frumoasa pictoriță

A încetat din viață Smaranda Milu Nemethi. Cancerul a răpus-o pe frumoasa pictoriță

Un articol de: Stirescu.ro - 15 Mar 2019, 10:29

S-a stins din viața Smaranda Milu Nemethi, una dintre cele mai apreciate pictorițe din România. Smaranda Milu Nemethi era „Sotie, Fiica, Sora, Mătușa, Nora, Prietena. Pictor, Designer, Blogger, Curator. Pacient de cancer”, cum se descria pe Facebook.
“Când am aflat că mai am puţin de trăit, am avut de ales între a fericită sau tristă.  

Am ales să fac tot ce îmi stă în putinţă să îi fac fericiţi pe ai mei şi aceasta a fost prima lecţie pe care am primit-o de la cancer. Apoi au urmat multe altele şi asa am început să scriu blogul de pe www.helpsmaranda.com, care a devenit sursa de inspiraţie pentru alţi pacienţi, care au început să mă sune şi să-mi ceară sfaturi. Îmi părea rău pentru ei, dar m-am bucurat că experienţa mea îi poate ajuta pe alţii”, povestea Smaranda.

“Simt că încercările pentru această viaţă sunt deja pregătite, chiar dacă eu nu ştiu care sunt. Sunt aşezate de-a curmezişul pe drumul pe care am ales să-l parcurg. Acesta e destinul. Eu am libertatea să le ocolesc sau să le înfrunt şi să învăţ ceva. Acesta e liberul arbitru.Dacă voi trece cu graţie sau cu greutate peste aceste obstacole cu sau fără ajutorul pe care îl voi primi de cei care mă 

Citeşte mai multe despre:   smaranda milu