Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete A dezvăluit de ce s-a despărțit de Brad Pitt. „În continuare mă concentrez pe vindecarea lor”

A dezvăluit de ce s-a despărțit de Brad Pitt. „În continuare mă concentrez pe vindecarea lor”

Un articol de: Adela Iacob - 22 Iun 2020, 19:15

Brad Pitt şi Angelina formau poate cel mai celebru cuplu de la Hollywood. Cei doi s-au despărțit în septembrie 2016, după 11 ani de relație și 2 ani de mariaj. Cuplul a fost destul de privat în ceea ce privește detaliile despre problemele din relație care au dis la ruptura iminentă. Hotărârea nu a fost tocmai ușoară, mai ales că cei doi actori au șase copii împreună: trei adoptați și 3 biologici. Acum, Angelina Jolie a vorbit despre divorțul dintre ea și tatăl copiilor ei într-un interviu acordat revistei Vogue India.

 

Angelina Jolie, despre divorțul de Brad Pitt

 

Într-un interviu acordat recent revistei Vogue India, Angelina Jolie a dezvăluit că decizia de a încheia relația cu Brad Pitt a fost pentru binele celor șase copii: Maddox (18 ani), Pax (16 ani), Zahara (15 ani), Shiloh (14 ani) și gemenii în vârstă de 11 ani Vivienne și Knox, potrivit Elle.

„M-am despărțit pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă. Și în continuare mă concentrez pe vindecarea lor”, a declarat Angelina Jolie.

Angelina Jolie a mai explicat și de ce nu vrea să vorbească despre divorț. În modul acesta încearcă să îi protejeze pe copii pentru că modul în care a tratat presa subiectul, dând naștere la numeroase speculații, i-a afectat pe cei șase.

„Unii au profitat de tăcerea mea și copiii au văzut numeroase minciuni despre ei în presă, dar le reamintesc mereu că ei cunosc care este adevărul. De fapt, ei sunt șase tineri foarte curajoși, foarte puternici”, a mai spus Angelina Jolie.

În ceea ce îi privește pe copiii săi adoptați, Angelina Jolie a dezvăluit că nu le-a ascuns acestora adevărul despre originile lor. Ba mai mult, actrița îi încurajează pe Maddox, Pax și Zahara să își accepte trecutul.

„Este foarte important să vorbești deschis despre totul. Adopția și orfelinatul sunt două cuvinte pozitive în casa noastră. Cu toți copiii mei adoptați nu pot vorbi despre sarcină, însă vorbesc în detaliu și cu multă dragoste despre călătoria mea pentru a-i găsi și cum a fost când m-am uitat pentru prima dată în ochii lor. Ei trebuie să știe mereu de unde vin. Au rădăcini pe care trebuie să le cunoască. Să le onoreze. Să învețe din ele. Acum mă concentrez pe un viitor în care toți facem parte dintr-o familie unită. Sunt binecuvântată că mi-au permis să le fiu mamă. Sunt recunoscătoare în fiecare zi”, a mărturisit Angelina Jolie în legătură cu copiii ei adoptați.

 

Cei 6 copii, motivația Angelinei Jolie

 

Celebra actriță este hotărâtă să-și refacă viața și bineînțeles, să dedice în primul rând timp copiilor săi.

„Dimineața când mă trezesc, îmi dau seama cât de bine e să fii mamă. Nevoile copiilor sunt prioritatea mea Sunt foarte atentă la ceea ce îi poate influența și la ceea ce le poate aduce prejudicii. Principalul meu rol este de mamă. Numai când sunt ei la școală, pot să-mi încep activitatrea umanitară și politică. Scriu editoriale pentru revista Time. Abia după ce termin toate acestea mă pot dedica cinema-ului", a declarat Angelina Jolie.

„Sunt mai rezistentă ca înainte", a subliniat vedeta.

Citeşte mai multe despre:   angelina jolie  -   brad pitt  -   divort