Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete 9 Cupluri de la Hollywood care s-au căsătorit în secret! Au spus „DA” în cele mai frumoase locuri, iar alături le-au stat doar familia și cei mai apropiați prieteni

9 Cupluri de la Hollywood care s-au căsătorit în secret! Au spus „DA” în cele mai frumoase locuri, iar alături le-au stat doar familia și cei mai apropiați prieteni

Un articol de: Maria Zărnescu - 17 Mar 2020, 20:19
FOTO: Hepta.ro Vedete

Cu paparazzi pe urmele lor, aproape în fiecare moment, celebritățile de la Hollywood aleg uneori să facă gesturi mai speciale, pentru a-și păstra intimitatea si momentele magice doar pentru ei. Așa sunt și nunțile discrete, în locuri exotice și pline de magie sau chiar în curțile vilelor impresionante pe care le dețin peste ocean.

La astfel de ceremonii participă în general familia și prietenii apropiați, iar mulți actori aleg să își unească destinele într-un cadru restrâns, departe de ochii curioși ai tabloidelor sau de gurile rele ale criticilor.

Potrivit US Weekly, acestea sunt câteva dintre cele mai cunoscute perechi din lume, care au decis să se căsătorească în secret, doar cu familia și prietenii:

Hilary Duff și Matthew Koma

În decembrie 2019, cuplul se căsătorea în cadrul unei ceremonii restrânse, pe care au ținut-o chiar pe pajiștea din curtea lor. Familia și prietenii apropiați ai cuplului au fost prezenți la eveniment.

Cei doi s-au cunoscut în 2015, în timp ce actrița și producătorul lucrau la albumul ei „Breathe in Breathe Out.” Împreună au o fetiță pe nume Banks, în vârstă de aproape 2 ani.

Ed Sheeran și Cherry Sebaron

Pentru nimeni nu mai este un secret faptul că îndrăgitul artist s-a însurat cu ce mai bună prietenă din copilărie. Cei doi însă au lăsat zvonurile să circule un timp, până când Sheeran a confirmat faptul că s-au căsătorit, prin piesa „Remember the name” în care o numește „soție”.

Mai mult decât atât, potrivit sursei menționate anterior, artistul ar fi compus special piesa pentru soția lui, știind că la momentul la care va fi lansată ei vor fi deja căsătoriți.

Michelle Williams și Phil Elverum

În iulie 2018, actrița a dezvăluit pentru Vanity Fair că ea și muzicianul s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii restrânse și secrete. Doar prietenii și cele două fete ale cuplului au asistat la momentul în care Michelle și Phil și-au depus jurămintele.

Blacke Lively și Rayan Reynolds

Cei doi actori s-au căsătorit în 2012, în ceremonia a fost una restrânsă, într-un peisaj de poveste. Lively și Reynolds și-au unit destinele în South Carolina, la Boone Hill Plantation.

Kate Winslet și Ned Rocknroll

Actrița din Titanic a spus DA în 2012. Vedeta și Ned și-au unit destinele în fața apropiaților, iar susrse din cercul lor de prieteni au declarat pentru US Weekly că cei doi ar fi fost lodogiți încă din vara aceluiaș an, dar nu au făcut niciodată un anunț oficial.

Penelope Cruz și Javier Bardem

În Bahamas, în 2010 a avut loc căsătoria dintre cei doi. Unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor a fost încununat de membrii familiei și prieteni apropiați, iar actrița a strălucit la propiu în rochia Dior, semnată de John Galliano.

Julia Roberts și Danny Moder

În 2002, cuplul își invita prietenii apropiați la ferma pe care o dețineau în New Mexico, sub pretextul aniversării de 4 iulie. Participanții au fost total surprinși când au realizat că actrița și iubitul ei planificaseră și o nuntă secretă în timpul vizitei lor.

Priscilla Chan și Mark Zukerberg

Fondatorul Facebook și iubita sa au făcut o nuntă supriză la care au participat în jur de 100 de prieteni apropiați. Mark a invitat atunci amicii la el acasă pentru a sărbătorii faptul că Priscilla terminase Medicina. Ceea ce nu au știut invitații a fost că cei doi, plănuiseră să își unească astfel destinele, fiind alături, discret, de toți cei dragi.

Will Smith și Jada Pinkett Smith

Actorul se căsătorea cu femeia vieții lui în decembrie 1997. Petrecerea a avut loc chiar pe data de 31 a lunii, iar Smith s-a străduit să își ia toate măsurile de siguranță ca nunta să rămână una secretă.  

Citeşte mai multe despre:   ed sheeran  -   will smith  -   will smith  -   penelope cruz